Survivor All Star: Τα εντυπωσιακά summer hair-looks των πρώην Survivors που ξεχώρισαν στον τελικό!

Oι εντυπωσιακές πρώην παίκτριες υιοθετήσαν τα πιο hot hair-trends της σεζόν!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο τελικός του φετινού Survivor All Star επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, και όχι μόνο, για όσους βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκου, όπου και φιλοξενήθηκε το γκραν φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Λίγο μετά τις 8, το βράδυ της Τρίτης (11/07), οι πρώην παίκτες και παίκτριες του δημοφιλούς Survivor All Star άρχισαν να καταφθάνουν στο Άλσος δείχνοντας πιο ανανεωμένοι από ποτέ. (δες και τι συνέβη μετά την ανακοίνωση πως νικητής του ριάλιτι είναι ο Κατσούλης)

Με εντυπωσιακά outfits αλλά και beauty looks που ξεχώριζαν οι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ελευθερία Ελευθερίου, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν μερικές μόνο από τις παρουσίες που έστρεψαν όλα τα φλας πάνω τους τόσο για τις στιλιστικές τους επιλογές όσο και για τα hair-looks που επίλεξαν. (δες και τι αποκάλυψαν 7 πρώην παίκτες στο Youweekly.gr για το ποιόν ήθελαν να είναι ο μεγάλος νικητής)

Τα summer hair-looks που ξεχώρισαν στον τελικό του Survivor All Star

Βρισηίδα Ανδριώτου

To πανέμορφο μοντέλο, που πρόσφατα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιλέγοντας μια υπέροχη ginger απόχρωση- η οποία ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα της- για την εμφάνισή της στον τελικό του Survivor All Star υιοθέτησε ένα ψηλό επιμελώς ατημέλητο ponytail με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες. Το συγκεκριμένο hair-look ήταν ιδανικό για τη βραδιά γιατί αναδείκνυε μοναδικά το καλοκαιρινό της σύνολο.

Βρισηίδα Ανδριώτου
NPD Photo Agency

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Πιο λαμπερή από ποτέ, η μπριόζα Μαριαλένα, η οποία κατάφερε να φθάσει στον ημιτελικό του δημοφιλούς ριάλιτι βρέθηκε και αυτή στον τελικό για να στηρίξει τον αγαπημένο της Σάκη, ο οποίος και αναδείχθηκε νικητής. Για τη βραδιά προτίμησε ένα ανάλαφρο sleek hair-look με χωρίστρα στη μέση, ενώ προς το τέλος της βραδιάς αποχωρίστηκε το συγκεκριμένο hair-look μαζεύοντας τα μαλλιά της σε ένα ψηλό στιλιζαρισμένο ponytail, που είναι άλλωστε και το αγαπημένο της.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη
NDP Photo Agency

Ελευθερία Ελευθερίου

Η κούκλα τραγουδίστρια έκανε το δικό της statement στο τελικό του Survivor All Star υιοθετώντας ένα wet hair-look, το οποίο έδεσε τέλεια με το εντυπωσιακό φόρεμα που προτίμησε για τη βραδιά. Μην ξεχνάμε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια και τέως παίκτρια λατρεύει να πειραματίζεται με το hair-look της επιλέγοντας τα πιο hot trends της σεζόν, όπως είναι άλλωστε και το wet εφέ στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι.

ελευθερία ελευθερίου
NDP Photo Agency

Εύη Σαλταφερίδου

Η καλλίγραμμη fitness coach λατρεύει το κλασικό και το διαχρονικό. Έτσι, για την καλοκαιρινή της εμφάνιση στον τελικό επίλεξε ένα floral φόρεμα, που συμπλήρωσε με ένα ανάλαφρο ponytail- αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν μπροστά- που αναδείκνυε μοναδικά το μαύρισμά της αλλά και το καλογυμνασμένο μπούστο της.

Εύη Σαλταφερίδου
NDP Photo Agency

Μελίνα Μεταξά

Σε καλοκαιρινό mood κινήθηκε και η Κύπρια πρώην παίκτρια του ριάλιτι. Η Μελίνα για τον τελικό προτίμησε ένα hair-look με τα μαλλιά της μισά πιασμένα πάνω και μισά κάτω. Το συγκεκριμένο hair-look τόνισε υπέροχα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κρίκους, που έδωσαν μια ξεχωριστή πινελιά στο total look της.

Μελίνα Μεταξά
NDP Photo Agency

Στέλλα Ανδρεάδου

Η όμορφη πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ αλλά και προπονήτρια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες προτίμησε μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα που τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της, την οποία και "σέταρε" ιδανικά με ένα τύπου beach waves hair-look, που θύμιζε καλοκαίρι στο νησί!

Στέλλα Ανδρεάδου
NDP Photo Agency

Ρία Κολοβού

Η καλλονή Μυκονιάτισσα ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του τελικού. Η πανέμορφη Ρία για τη βραδιά επίλεξε ένα μοναδικό λαμπερό outfit που ολοκλήρωσε με ένα sleek hair-look με χωρίστρα στη μέση. Το total look της συμπλήρωσε με ένα girly μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Ρία Κολοβού
NPD Photo Agency

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η καλογυμνασμένη πρωταθλήτρια και personal trainer προτίμησε ένα ψηλό και επιμελώς ατημέλητο updo για τα μαλλιά της, αφήνοντας τις μακριές αφέλειές της να πέφτουν μπροστά στο στεφάνι. Το συγκεκριμένο χτένισμα συμπλήρωσε το καλοκαιρινό της σύνολο στο οποίο πρωταγωνιστούσε το μπλε χρώμα.

Σταυρούλα Χρυσαειδή
NPD Photo Agency