Η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νέα Ελληνίδα πρέσβειρα για σειρά προϊόντων μαλλιών!

Η παρουσιάστρια σε νέο ρόλο!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νέα Ελληνίδα πρέσβειρα για σειρά προϊόντων μαλλιών!

H Ελεονώρα Μελέτη εκτός από έμπειρη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής στις επικείμενες εκλογές προσθέτει έναν ακόμη ρόλο στο βιογραφικό της. Ποιος είναι αυτός; Της νέας πρέσβειρας για τη σειρά προϊόντων μαλλιών Taft, που φέρουν την την υπογραφή του Schwarzkopf.

Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο της ρόλο έγινε με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση του brand, όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι που παρευρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα σειρά προϊόντων για τα μαλλιά της Taft αλλά και να γνωρίσουν από κοντά το νέο κεντρικό πρόσωπο της Taft, την Ελεονώρα Μελέτη. (δες και για την Brooke Shields, που λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών για γυναίκες 40+)

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νέα Ελληνίδα πρέσβειρα για σειρά προϊόντων μαλλιών!

H Ελληνίδα brand ambassador της Taft, Ελεονώρα Μελέτη, στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης μοιράστηκε την εμπειρία και το πάθος της για τα μαλλιά, αλλά και τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε γυναίκα και κάθε πτυχή της. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο event ανακοινώθηκε και η υποστήριξη του brand στην ΜΚΟ Women On Top, για την υλοποίηση του προγράμματος «Εργασιακή Συμβουλευτική» με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση γυναικών από ευάλωτες ομάδες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.


Η κ. Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, η οποία είναι και συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την παροχή δωρεάν εξατομικευμένης συμβουλευτικής σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Η Ελεονώρα Μελέτη με το team της Taft
H Eλεονώρα Μελέτη με την ομάδα της Henkel

Παράλληλα, εκτός από την παραπάνω δράση, η Taft μαγνήτισε τα βλέμματα μέσα από μια ξεχωριστή πασαρέλα, όπου οι καλεσμένοι παρακολούθησαν πως μπορούν εύκολα και απλά να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των μαλλιών τους και να δημιουργήσουν τα χτενίσματα που επιθυμούν κάθε στιγμή της ημέρας με τα νέα προϊόντα της σειράς!

Η νέα εποχή του Schwarzkopf επισφραγίστηκε με το μήνυμα της καμπάνιας “Schwarzkopf – For Every You”, ενώ όλοι οι καλεσμένοι κλήθηκαν να απαθανατίσουν τη δική τους «For Every You Σιλουέτα», σήμα κατατεθέν του Schwarzkopf, και να αποκτήσουν τη δική τους Taftοτητα στη νέα εποχή του brand.

Για να δημιουργήσεις και εσύ τη δική σου For Every You Σιλουέτα χρησιμοποίησε το φίλτρο «SK Silhouette», που θα βρεις στο Instagram & Facebook. Έτσι θα γίνεις και εσύ μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του Schwarzkopf.