Medi Cosmetic: 3 καινοτόμες διαγνωστικές μεθόδους που σε βοηθούν να βρεις την θεραπεία σώματος που σου ταιριάζει!

Τα γνωστά ιατρεία κοσμετολογίας πρωτοπορούν και πάλι!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Είσαι από εκείνες που αναζητούν διαρκώς αξιόπιστα αποτελέσματα και καινοτόμες μεθόδους σε διαγνωστικές αναλύσεις και εξετάσεις; Εάν ναι, τότε στα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic θα βρεις την εξέταση που πρέπει να κάνεις, η οποία μάλιστα θα σε οδηγήσει και στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας για το σώμα, σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Με ποιό τρόπο; Μέσα από 3 πρωτοποριακές τεχνικές διαγνωστικών εξετάσεων, που θα σου προτείνει το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του χώρου, οι οποίες θα καθορίσουν και τη θεραπεία που θα επιλέξεις για να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2+1 καινοτόμες διαγνωστικές εξετάσεις για να ανακαλύψεις τη θεραπεία σώματος που είναι ιδανική για εσένα

Ένα βήμα πιο μπροστά στον έλεγχο και τη διάγνωση, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και με σύμμαχο το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό τους, τα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic προσφέρουν 3 εξετάσεις που βοηθούν στη διάγνωση και τον καθορισμό της κατάλληλης θεραπείας για ένα σώμα χωρίς ψεγάδι.

slimwoman
Unsplash

  • Ο σαρωτής σώματος Scan Body Biometric αποκλειστικότητα των ιατρείων κοσμετολογίας Medi Cosmetic, είναι η μόνη συσκευή παγκοσμίως που συνδυάζει 2 τεχνολογίες για την ανάλυση του ανθρώπινου σώματος: To 3D Scanning και την Βιοηλεκτρική αντίσταση (Bioelectrical Impedance BIA). Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Scan Body Biometric, βιομετρικός αναλυτής, είναι μία νέα πρωτοποριακή και κορυφαία τεχνική τρισδιάστατης απεικόνισης, με πλήρη εικόνα 360°, που παρέχει πλήρη ανάλυση της στάσης του σώματος, της σύστασής του, του συνολικού βάρους του καθώς και αναλυτικές αξιολογήσεις ισορροπίας σώματος. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα παρατήρησης της ισορροπίας του σώματος και της διάρκειας της όρθιας στάσης, διακρίνοντας σε ποιο σημείο του πέλματος πέφτει το περισσότερο βάρος και σε ποιο πόδι.
  • Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού, μια σημαντική απεικονιστική μέτρηση. O βασικός μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας, χρησιμοποιείται για να περιγράψει την κατανάλωση θερμίδων του σώματος για τις βασικές του χημικές διεργασίες (π.χ ρύθμιση θερμοκρασίας, καρδιά, αναπνοή κ.α). Η μέτρηση γίνεται με βάση την έμμεση θερμιδομετρία, η οποία είναι μια μέθοδος ακριβής και αξιόπιστη και γίνεται σε κατάσταση ηρεμίας με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.
  • BMR, ακριβής υπολογισμός του λίπους. Η μέθοδος βιοηλεκτρικής αντίστασης, στηρίζεται στο γεγονός ότι το σωματικό λίπος, παρουσιάζει χαμηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, είναι δηλαδή κακός αγωγός του ηλεκτρικού ρεύματος. Η μέτρηση μέσω βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας γίνεται με χρήση ηλεκτρονικού ζυγού εξελιγμένης τεχνολογίας και μας βοηθά να εντοπίσουμε ακριβώς το ποσοστό λίπους του σώματος, ώστε να καθορίσουμε εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο.

Δες περισσότερα μέσα από το βίντεο που ακολουθεί...

Ιnfo

TAGS