Ανακαλύψαμε τη Νο1 μάσκαρα που έχει γίνει viral στο TikTok & είναι και value for money!

Δες ποιά είναι και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

H δημοφιλής πλατφόρμα του TikTok αποτελεί, μεταξύ άλλων, και έναν μοναδικό δείκτη για να μετρήσει κανείς τι είναι hot trend και τι όχι. Κάπως έτσι, βρήκαμε ότι αυτή τη στιγμή η Νο 1 μάσκαρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Μ. Βρετανία, που είναι top στο TikTok δεν είναι άλλη από την Sky High Mascara της Maybelline New York. (δες και τη νέα beauty προσθήκη στην εμβληματική συλλογή της Herrera Beauty)

H μάσκαρα που είναι viral στο TikTok & είναι και value for money

Πως το ανακαλύψαμε αυτό; Απλά κάναμε κλικ στο hashtag "skyhighmascara" μέσα στην πλατφόρμα και είδαμε ότι έχει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια προβολές (!), από τα χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν από χρήστες που εξακολουθούν. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μια νέα μάσκαρα που κυκλοφόρησε μόλις τώρα και είναι ήδη viral. Στα plus της φυσικά είναι και η πολύ προσιτή τιμή της στα €16,58 (ενδεικτική τιμή).
(δες και το value for money προϊόν στο οποίο ορκίζεται η Jennifer Aniston)

maybelline mascara

Λίγα λόγια για τη Sky High Mascara

Η Sky High μάσκαρα της Maybelline New York προσφέρει πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος, ενώ διαθέτει βουρτσάκι κωνικού σχήματος που αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα ανεξαρτήτως μήκους χαρίζοντας όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Αποτέλεσμα; Ένα αξεπέραστο βλέμμα, που θα απογειώσει το καθημερινό σου makeup look με γρήγορη και εύκολη εφαρμογή.

Σημείωσε ότι η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροϊνες δίνοντας την αίσθηση ενός αυθεντικού και φυσικού αποτελέσματος. Στα plus το κωνικού σχήματος βουρτσάκι της που σου δίνει την δυνατότητα να την εφαρμόσεις σε όλα τα μήκη βλεφαρίδων και να τις τονώσεις με το extra black χρώμα της.

Το How to της εφαρμογής

Άπλωσε τη μάσκαρα με ανοδικές κινήσεις δίνοντας έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων. Επανάλαβε την εφαρμογή μάσκαρα ξεκινώντας από τις ρίζες και φτάνοντας στις άκρες των βλεφαρίδων και στη συνέχεια εφάρμοσε ξανά έως ότου αποκτήσεις τον επιθυμητό όγκο και μήκος.