Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Jennifer Aniston υιοθέτησε μια μοντέρνα εκδοχή του iconic «The Rachel» haircut για τα μαλλιά της!

Αυτό είναι το ανανεωμένο της hair-look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H χολιγουντιανή ηθοποιός, Jennifer Aniston, περπάτησε στο κόκκινο χαλί των φετινών «Golden Globes 2024» πιο ανανεωμένη από ποτέ. Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση η Rachel από «Τα Φιλαράκια» με άκρως νοσταλγική διάθεση έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση υιοθετώντας το δημοφιλές ομώνυμο κούρεμα των 90's σε μια μοντέρνα εκδοχή που σύντομα έγινε viral στα social media, και όχι μόνο! (δες και το beauty look της Jennifer Lopez από τα Golden Globes 2024)

Η πανέμορφη ηθοποιός έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση με την εμφάνισή της στις φετινές Χρυσές Σφαίρες 2024 για την οποία δοκίμασε ξανά το κούρεμα αλά Rachel -ένα καρέ στο ύψος των ώμων με αρκετά φιλαρίσματα-που την έκανε διάσημη, μεταξύ άλλων, στη θρυλική δεκαετία των 90's.

Δες το εμβληματικό κούρεμα «The Rachel» που υιοθέτησε η Jennifer Aniston στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Η 54χρονη σταρ για την λαμπερή βραδιά των «Golden Globes 2024» προτίμησε μια μαύρη μάξι στράπλες δημιουργία από γνωστό Οίκο μόδας, ενώ για τα μαλλιά της επίλεξε το εμβληματικό καρέ αλά Rachel από τα 90's σε μια νέα εκδοχή, που έφτανε μέχρι τα κόκαλα των ώμων της και είχε απίστευτη κίνηση και ζωντάνια,


Γιατί να το επιλέξεις;

Το συγκεκριμένο καρέ που υιοθέτησε είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για κάθε τύπο μαλλιών, ενώ ταιριάζει και σε όλα τα σχήματα προσώπου. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν ήταν στιλιζαρισμένο έδωσε μια φρέσκια και δροσερή νότα στο toal look της. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι τo ανανεωμένο της hair look συμπληρώθηκε από κάποιες χρυσαφένιες ανταύγειες που φώτισαν το πρόσωπό της και έκαναν την κουπ της να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα μεσαίου μήκους κουρέματα, η κουπ αλά Rachel κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή, ενώ τους χαρίζει και απίστευτη κίνηση, γεγονός που την κάνει ιδανική για να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση..