Super Διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση: Κερδίστε ένα διήμερο στον ξενώνα ΑΔΙΑΝΤΗ-ΑΜΥΜΩΝΗ στο Ναύπλιο!

Κοινοποιήστε το για περισσότερες συμμετοχές!

Super Διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση: Κερδίστε ένα διήμερο στον ξενώνα ΑΔΙΑΝΤΗ-ΑΜΥΜΩΝΗ στο Ναύπλιο!

Νέος διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες» με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει ένα διήμερο στον ξενώνα ΑΔΙΑΝΤΗ-ΑΜΥΜΩΝΗ στο Ναύπλιο.

Ο διαγωνισμός στο Ναύπλιο θα έχει διάρκεια μέχρι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου. Ενώ ο νικητής θα προκύψει μέσα από τα σχόλια που θα γίνουν στην εν λόγω δημοσίευση, στο Instagram:

Πληροφορίες για το ΑΔΙΑΝΤΗ-ΑΜΥΜΩΝΗ

Το ξενοδοχείο Αδιάντη αποτελεί μια νέα εναλλακτική λύση για τους σύγχρονους ταξιδιώτες. Συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την αισθητική, την άνεση και τη λειτουργικότητα. Είναι σχεδιασμένο ώστε να προσελκύει τους λάτρεις της τέχνης, όλων των ηλικιών. Οι επισκέπτες θα βιώσουν την εμπειρία του συνδυασμού της καλλιτεχνικής και μοντέρνας αισθητικής, όπως αυτή εκφράζεται μέσα απ’ τα έργα του Ιταλού Francesco Moretti.


Η Αδιάντη βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς Πόλης του Ναυπλίου 50 μέτρα από την παραλία και στον ίδιο δρόμο με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard. Πολύ κοντά στον ίδιο δρόμο με το ξενοδοχείο βρίσκονται όμορφα διαφορετικά μαγαζάκια, κομπολογάδικα, boutiques, bars, εστιατόρια, μουσεία και γκαλερί.

Τα προϊόντα που σας προσφέρονται
Στην παιχνιδιάρικη cozy αίθουσα πρωινού δεχόμαστε τους επισκέπτες από το πρωί, σερβίροντας σπιτικό πρωινό, το οποίο το φτιάχνουμε καθημερινά στον χώρο μας με προϊόντα παραγωγής μας.

Φρούτα διάφορα εποχής. Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε ό,τι καφέ πίνετε, τσάι και άλλα βότανα, φρέσκο χυμό πορτοκάλι (τα πορτοκάλια από το περιβόλι μας και πιο συγκεκριμένα από την προίκα που μου έδωσε ο μπαμπάς μου). Τριών ειδών αλλαντικά και τον βαρύ χειμώνα σούπα με τραχανά.

Το πρωινό μας σερβίρεται σε μπουφέ από το πρωί μέχρι πολύ αργά το μεσημέρι στην αίθουσα ή στο δωμάτιό σας.

Στο cafe από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ εκτός από το πρωινό μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το ποτό σας ή να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια με τους συντρόφους σας.

Για περισσότερα για το υπέροχο ξενοδοχείο ξενώνα στο Ναύπλιο στο παρακάτω λινκ: hotel-adiandi.com