Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων κάνοντας τις αγορές σου από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και κέρδισε πολλά δώρα

Από τη Δευτέρα 18/12 έως και την Κυριακή 24/12 ανακάλυψε ΟΛΑ τα προϊόντα κρεοπωλείου -20% φθηνότερα με την χρήση της ΜasCard!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων κάνοντας τις αγορές σου από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και κέρδισε πολλά δώρα

Θέλεις φέτος να κάνεις τα Χριστούγεννα μαγικά, με ξεχωριστά δώρα για μικρούς και μεγάλους; Τότε δεν έχεις παρά να κάνεις τις αγορές σου από τα καταστήματα Μασούτης και να ζήσεις την χριστουγεννιάτικη μαγεία μέσα από πολλές προσφορές και δώρα, αφού από τη Δευτέρα 18/12 έως και την Κυριακή 24/12 ΟΛΑ τα προϊόντα κρεοπωλείου -20% φθηνότερα με την χρήση της ΜasCard!

Πάντοτε δίπλα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή τα σούπερ Μάρκετ Μασούτης βρίσκονται κοντά σου και αυτές τις γιορτές προσφέροντας τα πιο ιδιαίτερα δώρα για να τυλίξεις τους δικούς σου ανθρώπους με αγάπη!

Τα καταστήματα Μασούτης μεταμορφώνονται στον απόλυτο προορισμό και προσφέρουν μια αγκαλιά ευχές και εμπνευσμένα δώρα για τους δικούς σου ανθρώπους. Οπότε δεν έχεις κι εσύ παρά να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία γιορτινής διασκέδασης, που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε επίσης: To No1 Grand Μασούτης άνοιξε τις πόρτες του στην Γλυφάδα!

Δώρα και πολλές προσφορές στα σούπερ μάρκετ Μασούτης

Κάνε μια βόλτα σε ένα από τα 367 καταστήματα λιανικής Μασούτης και ανακαλύψτε εντυπωσιακά γιορτινά καλάθια με κρασιά (ισχύει και στο eshop) και αμέτρητες επιλογές σε παιχνίδια που προσφέρουν άπειρα χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!

Εκτός από τα εορταστικά σου δώρα, τα σούπερ Μάρκετ Μασούτης ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογένειας και σου προσφέρουν «οικονομικά και ελληνικά προϊόντα». Μία επίσκεψη στα καταστήματα Μασούτης θα σε πείσει ότι έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε πολλά προϊόντα που περιέχει το καλάθι του νοικοκυριού!

μασούτης

Τα περιζήτητα, λόγω περιόδου, προϊόντα Αρνί - Κατσίκι αλλά και όλα τα προιόντα κρεοπωλείου δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα άλλα ίδιας κατηγορίας προϊόντα του κλάδου. Τόσο η άψογη ποιότητα αλλά και η ελληνικότητα αυτών των προϊόντων τα κάνουν απαραίτητα για το εορταστικό σας τραπέζι… με την τιμή παρόλα αυτά να είναι τόσο οικονομική που πείθει ακόμα και το πιο απαιτητικό καταναλωτή!

Στην Δ. Μασούτης Α.Ε. η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων είναι τρόπος ζωής

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε με ιδιωτική σχολή Κρεοπωλών, μέσω της οποίας πιστοποιούνται εργαζόμενοί μας, με έξοδα που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Μασούτης, ώστε να μπορούν να εργαστούν με τεχνογνωσία και ασφάλεια στο τμήμα κρεοπωλείου. «Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε εργαζόμενους της εταιρείας μας να εξελιχθούν αποκτώντας πτυχίο κρεοπώλη και να ενταχθούν στο Τμήμα Κρεοπωλείου».

Η εκπαίδευση των εργαζομένων μας γίνεται κυρίως on the job από έμπειρους και εκπαιδευμένους συναδέλφους, που ξεκινά από την πρώτη μέρα εργασίας και είναι μία καθημερινή λειτουργία για καθετί νέο που μπορεί να προκύψει στην σφαίρα των αρμοδιοτήτων τους.

Όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται σε θέματα υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων σε υβριδική μορφή - διαφοροποιημένα ανά τομέα απασχόλησης- τα οποία είναι επαναλαμβανόμενα κατά τη θητεία κάποιου στην εταιρεία.

Θέλεις οικονομία στα γιορτινά σου δώρα αλλά και στο εορταστικό τραπέζι; Θέλεις Μασούτη!