Κατάλληλη και για μωρά άνω των 6 μηνών - Η συνταγή της Μαίρης Συνατσάκη για ζουμερούς κολοκυθοκεφτέδες

Το μυστικό της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται καθημερινά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις στιγμές της με την λίγων μηνών κόρη της, Ολίβια, λαμβάνοντας συμβουλές από τους ακόλουθούς της για διάφορα θέματα που αφορούν την φροντίδα της, προσπαθώντας και εκείνη παράλληλα να δίνει τα δικά της tips βοηθώντας τις υπόλοιπες μανούλες που την παρακολουθούν.

Ένα από τα θέματα, λοιπόν, για τα οποία συζητάει συχνά μέσα από το προφίλ της είναι τα φαγητά που μπορεί πλέον να καταναλώσει η 8 μηνών μπέμπα της (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε την ημέρα που συμπλήρωσε τον όγδοο μήνα της). Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε πως μία από τις τροφές που φαίνεται πως ικανοποίησαν το μωρό της είναι οι κολοκυθοκεφτέδες.

Η συνταγή της Μαίρης Συνατσάκη για κολοκυθοκεφτέδες

Αμέσως τα ερωτήματα την κατέκλυσαν και πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να μάθουν την συνταγή της επιτυχίας. Έτσι, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας δεν χάλασε χατίρι και δημοσίευσε τα υλικά και την εκτέλεση σε μία φωτογραφία στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Παιχνίδια στην άμμο με το πρώτο της φουσκωτό - Οι καλοκαιρινές διακοπές Συνατσάκη & Στρατή με το μωρό

Μαίρη Συνατσάκη κολοκυθοκεφτέδες

Μαίρη Συνατσάκη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η αλλαγή στο υπνοδωμάτιο που μοιράζεται με τον Ίαν Στρατή μήνες μετά τη γέννηση της μπέμπας

Στις 16/8 η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως έφτασε η ώρα και έβγαλαν από το υπνοδωμάτιο τους το λίκνο της μικρής για να ξεκινήσει να κοιμάται στο παιδικό της δωμάτιο - δείτε πόσο εντυπωσιακό είναι μέσα στο ροζ.

«Εν τω μεταξύ σήμερα βγάλαμε το λίκνο από το πλάι μου. Η μικρή κοιμάται στο δωμάτιο της περίπου 20 μέρες τώρα και περιμέναμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια πριν μετακινήσουμε το λίκνο. Τώρα το δωμάτιο είναι όπως πριν. Πριν μείνω έγκυος. Δεν έχω καμία ανάμνηση του πριν.

Μου φαίνεται περίεργο, άδειο και κενό το πλάι μου χωρίς το λίκνο της. Και ξέρω πως ήδη αύριο θα αρχίσω να συνηθίζω αλλά να… Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια της γονεϊκότητας για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς ότι θα τσούξουν κάπως. Επειδή τα ξεχνάς γρήγορα και προχωράς και έτσι είναι. Αλλά σήμερα το βράδυ… Σήμερα το βράδυ θα μου λείπει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη σπίτι