Εικόνες από το παραδοσιακό σπίτι Κατερίνας Στικούδη - Βαγγέλη Σερίφη! Vintage με πισίνα

Εκεί στεγάζουν την οικογένεια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εικόνες από το παραδοσιακό σπίτι Κατερίνας Στικούδη - Βαγγέλη Σερίφη! Vintage με πισίνα

Την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, καθώς πριν λίγες ημέρες κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Πλέον, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι τους, η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει με τον μπέμπη τους.

Το σπίτι τους λοιπόν, είναι όμορφο και παραδοσιακό, με κλασσικές πινελιές. Μπορεί κανείς να νόμιζε πως το ζευγάρι θα έχει μια πιο μοντέρνα διακόσμηση, όμως οι εικόνες από μέσα δείχνουν το αντίθετο.

Φαίνεται όμως πως έχουν και μια αγάπη για το vintage. Είτε αφορά σε κάποιο βινύλιο, είτε στη γενικότερη ρουστίκ αισθητική που είναι διακοσμημένο το σπίτι τους, οι αναφορές στην παράδοση είναι ξεκάθαρες. Ακόμα και στις αφίσες.

Η Κατερίνα Στικούδη, έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, τόσο από το εσωτερικό της οικείας της, όσο και από τον κήπο που διαθέτει

Εικόνες μέσα από το σπίτι Στικούδη - Σερίφη

"Ήταν δύσκολος τοκετός. Το μωράκι μοιάζει..."

Η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/10 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιασώ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αποχώρησε για το σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν απ' έξω και τις απέσπασαν τις πρώτες της δηλώσεις. Η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη τόσο στο δικό της πρόσωπο όσο και στου συζύγου της.

"Ήταν ένας δύσκολος τοκετός, 10 ωρίτσες περίπου αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Το μωράκι είναι Σερίφης, κι αυτό ήθελα. Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματά μου όταν το ακούμπησαν στο στήθος μου. Ήταν το αγαπημένο μου όνομα το Βύρωνας και είναι και το όνομα του πεθερού μου. Όλα στο σπίτι είναι πανέτοιμα. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μια άδεια από το J2us, αλλά ο Βύρωνας μου επιτρέπει να επιστρέψω το άλλο Σάββατο."

Ενώ ο σύντροφός της, όταν τον ρώτησαν πως αισθάνθηκε με όλη αυτή την διαδικασία απάντησε:

"Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την γυναίκα, ο ρόλος του άντρα είναι βοηθητικός."