Έχει πιάνο με ουρά και ξύλινα πατώματα - Το υπερπολυτελές σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα

Άκρως εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει πιάνο με ουρά και ξύλινα πατώματα - Το υπερπολυτελές σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα

Ο Γιάννης Πάριος δεν μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν από κάποια χρόνια διέρρευσε μία φωτογραφία από το υπέροχο σπίτι που διατηρεί στην Αθήνα και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν εντυπωσιακό χώρο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές. Είναι επίσης ο ίδιος συνθέτης και στιχουργός σε πολλά τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες.

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο. Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου (δείτε εδώ το πρόσωπό της), με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα). Τη δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD, όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα

Γιάννης Πάριος σπίτι Αθήνα

Το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να βρέθηκε στο Σπίτι με το Mega και να μας χάρισε μια απίστευτη βραδιά, ωστόσο, είναι ένας καλλιτέχνης που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, μένει μόνιμα στην Πάρο μακριά από το καυσαέριο και την κίνηση των δρόμων.

Κοντά του επίσης μένει και η πρώην σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη. Τα παιδιά τους μάλιστα τους επισκέπτονται πολύ συχνά και μοιράζονται πολλές αναρτήσεις από τις βόλτες τους και όχι μόνο.

Ο γιος του, Μιχαήλ σε μια από τις επισκέψεις του στον πατέρα του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την απίστευτη θέα που έχει στο σπίτι του. Έχει τεράστια βεράντα και η θέα του είναι μαγευτική αφού βλέπει θάλασσα.

Γιάννης Πάριος σπίτι