"Όνειρο" ο μικρός παιδότοπος στο σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη - Μπόμπα

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι λίγες μέρες πριν ζούσαν ευτυχισμένες στιγμές στο Παρίσι, μας έχουν συνηθίσει σε υπέροχες φωτογραφίες με τις μικρές τους κόρες και μας χαρίζουν στιγμές που δεν γίνεται να μην χαμογελάσει κανείς.

Ωστόσο, πέρα από τα γλυκά προσωπάκια των μικρών κοριτσιών, ειδικά οι νέες μανούλες εκεί έξω, παρατηρούν τα παιχνίδια, τα ρούχα, και τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί το διάσημο ζευγάρι για τα παιδιά τους.

Έτσι, ύστερα από πρόσφατη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη, κατά την οποία η γυναίκα του παίζει με τα παιδιά τους, παρατηρήσαμε το ονειρεμένο πάρκο που τους έχουν δημιουργήσει, το οποίο θυμίζει παιδότοπο και είναι η πιο κατάλληλη λύση για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια.

Ο παιδότοπος των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Ο παιδότοπος αυτός, περιλαμβάνει έναν φράχτη, μία κούνια και χαλιά για να μπορούν τα μικρά κορίτσια να παίζουν με άνεση, ενώ τα χρώματα που έχουν επιλέξει είναι το ροζ και το λευκό και το χαλί έχει διάφορα σχέδια. Μέσα σε αυτό έχει μπει και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα για να παίξει και να τους διαβάσει.

Ντυμένη στα ροζ κάνει νάζια στον μπαμπά - Στη Φιλοθέη με μητέρα και κόρη ο Σάκης Τανιμανίδης

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στη ζωή του Σάκη Τανιμανίδη τα τελευταία δύο χρόνια, με τον ερχομό των διδύμων και τη μετακόμιση της οικογένειας σε νέο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες). Παρά τη μετάβαση, εκείνος πετάει στον έβδομο ουρανό και είναι σημαντικό ότι έχει στο πλευρό τους γονείς του, που με τη σειρά τους δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα εγγονάκια τους.

Ο φακός τού YOU συνάντησε τον παρουσιαστή της “Φάρμας” στη Φιλοθέη, σε μια βόλτα με τις κόρες του, Αριάννα και Φιλίππα, και τη μητέρα του Ματούλα Τανιμανίδου, που τα τελευταία χρόνια κατεβαίνει όλο και πιο συχνά στην Αθήνα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Δεν έχει κρύψει πόσο πολλαπλασιάστηκε η χαρά της με τον ερχομό των διδύμων, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη έξοδό τους, που η μία από τις δύο κοιμόταν και η άλλη τους έκανε να λιώνουν με την παρουσία της. «Κάνετε τον κόσμο μου καλύτερο, εμένα διπλά ευτυχισμένη και ταυτόχρονα ευλογημένη να ακούω χαρούμενες φωνούλες να με αποκαλούν “γιαγιά”!», έχει πει στο παρελθόν εκείνη, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι για τις νέες της... αρμοδιότητες.

Παράλληλα, είναι χαρά της που περνά περισσότερο χρόνο με τον γιο της, που έχει δείξει πόσο τον λατρεύει και δηλώνει περήφανη για εκείνον. Τα αισθήματα είναι αμφίδρομα φυσικά, αφού και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στη μητέρα του.

Σάκης ΤανιμανίδηςΣάκης Τανιμανίδης κόρες