Με απεριόριστη πράσινη έκταση, πισίνα και πολλά δωμάτια - Πόσο πωλείται σήμερα το εξοχικό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση στο Χάμπτονς

Φωτογραφίες και βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με απεριόριστη πράσινη έκταση, πισίνα και πολλά δωμάτια - Πόσο πωλείται σήμερα το εξοχικό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση στο Χάμπτονς

Πωλείται το εξοχικό σπίτι της Τζάκι Κένεντι - Ωνάση στα Χάμπτονς. Είναι ένα υπέροχο σπίτι μια ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, στο οποίο μεγάλωσε. Το είχε αγοράσει ο πατέρας της και πρόκειται για κτίσμα του 1907 με απεριόριστη πράσινη έκταση.

Είναι μια ονειρική κατοικία με γκαζόν, δέντρα και μια πισίνα εξωτερική να κοσμεί τον κήπο. Στο εσωτερικό υπάρχουν πολλά και μεγάλα δωμάτια με σικ διακόσμηση.

Πόσο κοστίζει το εξοχικό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Τα μεγάλα παράθυρα που φωτίζουν το χώρο δείχνουν ακόμη πιο πριγκιπική την διακόσμηση των δωματίων με τα πανάκριβα έπιπλα και τους πίνακες ζωγραφικής.

Το εξοχικό λοιπόν αυτή την στιγμή πωλείται έναντι των 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε επίσης: Ολόγυμνη στον Σκορπιό του Ωνάση - Οι φωτογραφίες που είχαν εξοργίσει τον Έλληνα μεγιστάνα το 1968

Τι πήρε η Τζάκι από την περιουσία του Ωνάση

Η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα, δεν είχε και την καλύτερη ζωή, τουλάχιστον όσον αφορά τα προσωπικά της. Τέσσερις γάμοι και τέσσερα διαζύγια πριν τον θάνατό της δεν μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει επιτυχία (δείτε εδώ ποιους είχε παντρευτεί, ο ένας είχε και γυάλινο μάτι).

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης απεβίωσε στις 15 Μαρτίου 1975, στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγύ, κοντά στο Παρίσι, πάσχοντας από οξεία μυασθένεια (δείτε εδώ την τελευταία του επιθυμία και φωτογραφίες από τον τάφο του). Τότε ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του, Τζάκι Κένεντι.

Χριστίνα Ωνάση

Παρένθεση: Να σημειωθεί πως προτού ο Ωνάσης παντρευτεί τη Τζάκι Κένεντι, είχε σχέση με τη μικρότερη αδερφή της, Λι Ράντζβιλ, η οποία ήταν πρώην στέλεχος δημοσίων σχέσεων. Η Ράντζβιλ ήρθε κοντά με τον Ωνάση στο τέλος του δεύτερου γάμου της με τον πρίγκιπα Στανισλάβ Ράντζβιλ, ενώ η αδερφή της βρισκόταν ακόμα στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, ο Λάρι Κινγκ ρώτησε την Λι σε μια συνέντευξη αν σκέφτηκε ποτέ να παντρευτεί τον Ωνάση, όπου εκείνη απάντησε: «Ποια δεν θα το έκανε;» Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 1963, είχε περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τον θάνατο του δεύτερου γιου της Τζάκι και του Τζον Φ. Κένεντι.

Η Τζάκι δεν ήταν στα καλύτερα της και η ψυχολογική της κατάσταση είχε επιδεινωθεί. Η Λι θέλησε να τη βοηθήσει με κάποιο τρόπο και της πρότεινε να κάνει μια κρουαζιέρα μαζί της και τον Αριστοτέλη Ωνάση στην πολυτελή θαλαμηγό Christina O. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που ο Ωνάσης συναντήθηκε με τη Τζάκι Κένεντι. Τον Μάιο του 1968 (πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι), η Τζάκι ήταν ξανά με τον Ωνάση σε μια κρουαζιέρα με το Christina O. στις Παρθένες Νήσους. Προφανώς, σε αυτή την κρουαζιέρα ήταν που ο Ωνάσης ζήτησε από την Τζάκι να τον παντρευτεί, διαβεβαιώνοντάς την ότι αν συμφωνούσε θα είχε ακόμα την ελευθερία της.

Η τραγική δολοφονία του Ρόμπερτ Κέννεντυ, αδελφού του δολοφονημένου συζύγου της, τον Ιούνιο του 1968, δεν απέτρεψε την Τζάκι να επισημοποιήσει το δεσμό της με τον Έλληνα κροίσο, μόλις τέσσερις μήνες αργότερα. Η είδηση έσκασε, όπως ήταν φυσικό, σα βόμβα: Στις 20 Οκτωβρίου 1968, στο εκκλησάκι του Σκορπιού, η Τζάκι Κένεντι έγινε Τζάκι Ωνάση, Τζάκι «Ω» όπως έμεινε στην ιστορία. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Ωνάσης πήρε το τιμόνι του τζιπ που μετέφερε υπό βροχή τους νεόνυμφους στη «Χριστίνα» για τη δεξίωση, με την Τζάκι να κρατά στην αγκαλιά της την Καρολίνα Μπουβιέ Κένεντι. (Τέλος παρένθεσης).

Όταν ο Ωνάσης άφησε την τελευταία του πνοή, λοιπόν, η Χριστίνα ήταν χωρισμένη με τον Τζόζεφ Μπόλκερ.

Μέσα σε διάστημα δύο ετών, από το 1973 μέχρι το 1975, η Χριστίνα έχασε τον αδελφό, τη μητέρα και τον πατέρα της. Σε ηλικία 24 ετών, στην κηδεία του πατέρα της, στο Σκορπιό, ήταν πιο μόνη από ποτέ. Καταφθάνοντας μαζί με τη Χριστίνα στην κηδεία του Αριστοτέλη Ωνάση, η Τζάκι μοίραζε χαμόγελα στους φωτογράφους. Καθ’ οδόν προς το κοιμητήριο, στο Σκορπιό, ο Τεντ Κένεντι άρχισε να της μιλά για τα χρήματα που θα έπρεπε να κληρονομήσει η Τζάκι.

Η Χριστίνα ήταν έξαλλη αλλά κατάλαβε πως η σωστή κίνηση ήταν να της δώσει 26.000.000 δολάρια, αλλιώς η ίδια μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα και σίγουρα το έκανε... Μετά από αυτό απαγόρευσε στους πάντες να αναφέρουν το όνομα της. Όπως έλεγε η ίδια, «δεν έχω γνωρίσει πιο παραδόπιστο άνθρωπο στη ζωή μου. Αν μπορούσα, θα της έδινα πενήντα φορές πιο πολλά από όσα της έδωσα, αρκεί να μην την ξαναέβλεπα ποτέ στη ζωή μου».

Να σημειωθεί πως στην περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση συγκαταλέγονταν η θαλαμηγός του (δείτε εδώ σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό της, πλέον την νοικιάζουν έναντι 840.000 ευρώ την εβδομάδα) αλλά και το αεροσκάφος του στο οποίο έτρωγαν με χρυσά κουτάλια (δείτε εδώ βίντεο).