Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της στη Γεωργία - Το σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε η Τάμτα

Η ιδιαίτερη ανάμνησή της από εκεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος έχει κάνει αυτές τις ημέρες η Τάμτα στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Γεωργία εκεί, όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της μέχρι της στιγμή, που ήρθε στην Ελλάδα (δείτε εδώ την ιδιαίτερη αποκάλυψη για τη χώρα της).

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram και στα social media της μοιράζεται με τους ακόλουθους της ιστορίες και βιώματά της από τη Γεωργία, καθώς έδειξε και το πατρικό της σπίτι.

Ίσως σήμερα το οίκημα να μην είναι προσβάσιμο από εκείνη και έτσι η Τάμτα έδειξε μόνο από έξω το σπίτι της, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τη θεία, με το εσωτερικό του σπιτιού της να κρύβει εκπλήξεις.

Πλάνα από το πατρικό της Τάμτα στη Γεωργία

Οι δηλώσεις της για την ελληνική ταυτότητα

Η Τάμτα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό μας, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 30/5 με την τραγουδίστρια να μιλάει αναλυτικά για το ζήτημα με την ταυτότητά της, το οποίο η ίδια είχε δημοσιοποιήσει.

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, η καριέρα της όμως και η συνέχεια της προσωπικής της ζωής ήταν στην Ελλάδα, την οποία πλέον δεν αποχωρίζεται.

Πρόσφατα μάλιστα η Τάμτα αποκάλυψε, πως μέσα από τη διαδικασία αυτή, που κίνησε παράλληλα κατάφερε να ψηφίσει για πρώτη φορά στη ζωή της, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για εκείνη (δείτε εδώ όσα είπε).

«Είναι πολύ όμορφο παιδιά είναι πολλά χρόνια, νιώθω ότι είμαι χωρισμένη, είμαι πλέον τα μισά μου χρόνια στην Ελλάδα. Σε πολλά διαδικαστικά πράγματα μου έλυσε πολλά θέματα και πολλή ταλαιπωρία, οπότε το περίμενα πώς και πώς», είπε η Τάμτα