«Τα γαρύφαλλα στη Γεωργία χρησιμοποιούνται στις...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Τάμτα

Καμία σχέση με την Ελλάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6, απόσπασμα της οποίας - με τα πιο ενδιαφέροντα σημεία - προβλήθηκε τη Δευτέρα 26/6 στην εκπομπή Breakfast at star.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι της δουλειάς της και στο πως λειτουργεί η διασκέδαση στην Ελλάδα αλλά και στη χώρα από την οποία κατάγεται και έφυγε σε μικρή ηλικία, τη Γεωργία (δείτε εδώ την αντίδραση της Τάμτα όταν έβγαλε ελληνική ταυτότητα).

Η αποκάλυψη της Τάμτα σχετικά με τα γαρύφαλλα στην Ελλάδα και στη Γεωργία έφερε γέλιο και ''πάγωμα'' μαζί!

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη της Τάμτα για την πατρίδα της

«Ήμουν μια τουρίστρια, που την έβαλαν βαθιά στα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και τα λουλούδια μου φαινόταν πολύ περίεργο όλο αυτό. Επίσης, τα γαρύφαλλα στην Γεωργία σχεδόν αποκλειστικά χρησιμοποιούνται στις κηδείες. Το καταλαβαίνεις αυτό; Όταν το πρωτοείδα είπα: ''Αυτό το λουλούδι βρήκαν να ρίχνουν;''», είπε η Τάμτα.

Η ομοιότητα με τη γεωργιανή μητέρα της

Την Πέμπτη 22/6 η Τάμτα έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία της ίδιας, δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου (δείτε εδώ το φιλί στο στόμα με την Ελένη Φουρέιρα), αλλά και την μητέρα της. Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό τους, ενώ φαίνεται πως και εκείνη έχει πολύ ιδιαίτερο και προσεγμένο στυλ όπως η κόρη της.

«Χαρούμενη μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η τραγουδίστρια.

Τάμτα μαμά