Διώροφη μονοκατοικία με πισίνα - Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι Στεφανίδου και Ευαγγελάτου στην Χαλκίδα

Είναι πολύ εντυπωσιακή και χλιδάτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
tatistefanidou/Instagram
tatistefanidou/Instagram

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Θέλουν να περνούν άπλετο χρόνο μαζί, ενώ προσπαθούν να μην συγκρούονται επαγγελματικά, μιας και οι δυο είναι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης σε αντίπαλα κανάλια.

Στις καλοκαιρινές τους διακοπές ωστόσο, αφήσουν πίσω στην Αθήνα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και απολαμβάνουν στο έπακρο τη θάλασσα και τον ήλιο.

Λατρεύουν να παίρνουν το σκάφος τους (δείτε φωτογραφίες) και να επισκέπτονται διάφορα νησιά του Ιουνίου και του Αιγαίου τόσο μόνοι τους όσο και με τα δυο τους παιδιά που έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν ανοίξει τα φτερά τους.

Σπάνια ωστόσο, επισκέπτονται και το εξοχικό σπίτι που έχουν στην Χαλκίδα και μας το έχει δείξει σε μερικές από τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια η παρουσιάστρια.

Το εξοχικό Ευαγγελάτου - Στεφανίδου στην Χαλκίδα

Το ζευγάρι διαθέτει στην Χαλκίδα μια μοναδική διώροφη μονοκατοικία με τεράστια κήπο που έχει γκαζόν και πισίνα. Μάλιστα, η θέα από τις βεράντες αλλά και τον κήπο, βλέπει τα γαλάζια νερά της θάλασσας.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος εξοχικό Χαλκίδα

Τατιάνα Στεφανίδου εξοχικό Χαλκίδα

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Αθήνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου - δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της - και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρκεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος