Με τεράστιο κήπο και θέα το Αιγαίο - Βίντεο μέσα από το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Αυτό είναι το ησυχαστήριό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αγαπημένος στο κοινό και ένας από τους πιο ταλαντούχος Έλληνες καλλιτέχνες είναι ο Γιάννης Πάριος με την πορεία του τραγουδιστή να μη μπορεί εύκολα να συγκριθεί, αλλά ούτε και να ξεπεραστεί από άλλους συναδέλφους του.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ταλέντο του και το πόσο έχουν αγαπηθεί τα κομμάτια του, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ! Αγαπάει τα απλά, την οικογένειά του και φυσικά τον ξεχωριστό τόπο καταγωγής του, την Πάρο (δείτε τον εδώ με αθλητική ζακέτα και καπέλο).

Το εξοχικό του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Εκεί ηρεμεί ο Γιάννης Πάριος, στο νησί της καρδιάς του! Το σπίτι του καλλιτέχνη στην Πάρο έχει μια ομορφιά, που σε ταξιδεύει τόσο στο εσωτερικό του, όσο και στο εξωτερικό του, καθώς ανοίγοντας το παράθυρο του σαλονιού βλέπεις πιάτο το Αιγαίο.

Γιάννης Πάριος σπίτι

Η αγάπη της Αλιμπέρτη για το νησί και τα ενοικιαζόμενα σπίτια των παιδιών της

Μιχάηλ Βαρθακούρης ενοικιαζόμενες βίλες

Η αποκάλυψη του Μιχάηλ Βαρθακούρη για τους γονείς του, Αλιμπέρτη - Πάριο

Καρπό ενός μεγάλου έρωτα του παρελθόντος αποτελεί ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο οποίος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show.

Ο νεαρός Μιχαήλ, είναι αδερφός του Good Job Nicky, και οι δυο τους έχουν ακολουθήσει καλλιτεχνικούς δρόμους, έχοντας φυσικά το χάρισμα των γονιών τους. Ο μεγαλύτερος γιός λοιπόν, σπούδασε σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι μια άκρως καλλιτεχνική φύση.

Ασφαλώς διατηρεί μια τρυφερή σχέση με τους γονείς του, ιδίως με τη μητέρα του, η οποία έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την Αθήνα και την τηλεόραση και ζει μόνιμα στη αγαπημένη της Πάρο!

Αναφορικά με την ενασχόληση του Μιχαήλ Βαρθακούρη με την φωτογραφία τονίζει πως η μητέρα του, όπως πάντα είναι εκεί στη επιλογή των παιδιών της, ωστόσο διακριτικά και με θαυμασμό! Άλλωστε η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποδείξει τι άνθρωπος είναι, είτε για την οικογένεια, είτε για τους φίλους της (δείτε εδώ να σπαράζει για αγαπημένο ηθοποιό).

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία»