Νέο βήμα στην προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά - Το ανακοίνωσε με δυο φωτογραφίες στο Instagram

Το πήρε απόφαση και το έκανε πράξη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πήρε απόφαση και το έκανε πράξη φέτος το καλοκαίρι ώστε να μην τρέχει και με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Φαίη Σκορδά έχοντας βάλει σε δεύτερη θέση τις διακοπές της, πήρε κούτες, έβαλε μέσα τα προσωπικά της αντικείμενα και σιγά σιγά τα μεταφέρει στο νέο της σπίτι.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλάζει τα πάντα - ακόμη και εκπομπή (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), αλλάζει και σπίτι, μετακομίζοντας σε καινούριο, φεύγοντας από τη μονοκατοικία που έμενε από το 2018.

Μετακομίζει η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το νέο βήμα στη ζωή της με δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φωτογράφισε τις κούτες από το σπίτι της. Μερικές ήταν έτοιμες για μεταφορά, άλλες ήταν ακόμη ανοιχτές για γέμισα.

Με τεράστιο κήπο και παιδική χαρά! Δείτε επίσης το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς!

Φαίη Σκορδά μετακόμιση

Φαίη Σκορδά καινούριο σπίτι

Αυτό ήταν το σπίτι που έμενε μετά το διαζύγιο

Όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια η Φαίη Σκορδά, το σπίτι της είναι από τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής showbiz. Μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, μετακόμισε σε μια μονοκατοικία στα σύνορα Βούλας - Βάρης, λίγα λεπτά με τα πόδια από εκεί που έμενε με τον παρουσιαστή όσο ήταν παντρεμένοι.

Οσον αφορά λοιπόν τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση. Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της, όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλές γωνιές της μεζονέτας της οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο με την πισίνα και την απίστευτη θέα.