Διώροφη με δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ και πισίνα - Φωτογραφίες από τη βίλα του Γιάννη & του Άγγελου Λάτσιου

Μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν όλα τα κομφόρ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άγγελος Λάτσιος / Γιάννης Λάτσιος
Instagram / Άγγελος Λάτσιος / Γιάννης Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, μετά το διαζύγιο του πατέρα του, Γιάννη, και της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη, αποφάσισε να μείνει μαζί με τον μπαμπά του, παρά το γεγονός πως έχει άψογες σχέσεις με την μαμά του, αλλά και τον νέο της σύζυγο, Ματέο Παντζόπουλο, και την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, Μαρίνα (δείτε εδώ τα παιχνίδια τους σε παραλία της Άνδρου).

Το σπίτι τους, λοιπόν, βρίσκεται στην Εκάλη και είναι ολόκληρη διώροφη βίλα. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή περιλαμβάνονται δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανήκει στο συγκρότημα με τις μεζονέτες που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, όπου παλαιότερα δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου.

Η βίλα του Γιάννη και του Άγγελου Λάτσιου στην Εκάλη

Μπαμπάς και γιος σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες από τον χώρο τους στα social media τους, αφού προτιμούν να δείχνουν τα ταξίδια που κάνουν εντός και εκτός Ελλάδας, όπως και κάποια από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά το youweekly.gr κατάφερε να συγκεντρώσει μερικά στιγμιότυπα στα οποία τα δωμάτια γίνονται αισθητά.

Δείτε επίσης: Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Λάτσιο τσακώθηκαν άσχημα γιατί... - 10 μυστικά της Ελένης Μενεγάκη στη φόρα

Άγγελος Λάτσιος σπίτι

Το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, επέλεξε να περάσει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, όπου βρίσκεται και το εξοχικό της με τον Ματεό Παντζόπουλο (δείτε το εδώ). Πολλές φορές όμως, θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να επισκεφθούν νέα μέρη.

Έχουν τη λύση γι' αυτό! Οι δυο τους διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος εδώ και πολλά χρόνια, με το οποίο πηγαινοέρχονται σε κοντινούς προορισμούς κάνοντας μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές, είτε μόνοι τους είτε μαζί με τα παιδιά τους, με άνεση.

Δείτε επίσης: Το έχει στο σπίτι, στο καμαρίνι, στο ξενοδοχείο της - Το φυτό που φέρνει τύχη και λεφτά στην Ελένη Μενεγάκη

Το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από αυτό και σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, αν και το έχουν στην κατοχή τους εδώ και χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design. Πρόκειται για το "καμάρι" της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion, που σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο