Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι είναι προστάτης και "μπλοκάρει" την αρνητική ενέργεια - Το φυτό που πήρε για το σπίτι η Ελένη Φουρέιρα

Πολλοί το έχουν βάλει στον κήπο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι είναι προστάτης και

Πολλές κυρίες της Ελληνικής showbiz πιστεύουν στο Φενγκ Σούι όπως και πολύς άλλος κόσμος. Είναι η τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων σε ένα χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια.

Η έννοια της ισορροπίας είναι εξαιρετικά σημαντική σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Φενγκ Σούι. Προωθεί την ειρήνη του μυαλού, την αρμονία στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την αίσθηση ασφάλειας. Κάθε τομέας του Μπαγκούα στο σπίτι ή το γραφείο σχετίζεται με τη ζωτική ενέργεια, ένα μέλος της οικογένειας ή ένα μέρος του σώματος.

Όπως λοιπόν η Τατιάνα Στεφανίδου (δείτε εδώ), έτσι και η Ελένη Φουρέιρα τοποθέτησε στο σπίτι της ένα φυτό το οποίο μπλοκάρει την αρνητική ενέργεια και φέρνει ευτυχία.

Το φυτό που έβαλε στο σπίτι της η Ελένη Φουρέιρα

Ο λόγος για το Sansevieria trifasciata, γνωστό και ως "γλώσσα της πεθεράς" ή "snake plant", πρέπει να μπει στην είσοδο του σπιτιού σας. Είναι ανθεκτικό φυτό που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα. Φιλτράρει τοξικές ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, το τριχλωροαιθυλένιο, το βενζόλιο, η τολουΐνη και άλλες τοξίνες που απελευθερώνονται στον αέρα, από το μελάνι, τον αφρό ή τις πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας.

Μπορεί να χρησιμεύσει σύμφωνα με τον Φενγκ Σούι ως προστάτης και τοποθετείται καλύτερα από την μπροστινή πόρτα ή ένα μεγάλο παράθυρο. Είναι επίσης καλό σε ένα γραφείο ή ένα γραφείο στο σπίτι, καθώς φέρνει μια ζωντανή, εστιασμένη ενέργεια σε έναν χώρο. Αποφύγετε την τοποθέτηση ενός φυτού φιδιού σε ένα υπνοδωμάτιο ή παιδικά δωμάτια.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της με τον Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία διατηρούν στα Νότια Προάστια μια από τις πιο ωραίες κατοικίες και το έχουν διακοσμήσει έτσι ώστε να είναι η προσωπική τους φωλιά που θα "κουρνιάζουν" μέσα όταν θέλουν να απομακρυνθούν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως έχουμε δει, το σαλόνι του σπιτιού είναι πολύ φωτεινό με μια υπέροχη θέα στον κήπο. Η διακόσμηση είναι minimal και κυριαρχούν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

Στο σπίτι έχουν επίσης ένα μεγάλο δωμάτιο ώστε να χωράνε όλα τα ρούχα τους, ειδικά της τραγουδίστριας.

Η τζαμαρία από το σαλόνι κοιτά τον κήπο στον οποίο έχουν μια μεγάλη πισίνα για να κάνουν τις βουτιές τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε επίσης: «Πάλευα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματικές! Έπαθα αποκόλληση και...» - Η εξομολόγηση της Ελένη Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία σπίτι

Σπίτι Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Σπίτι Ελένη Φουρέιρα

Σπίτι Αλμπέρτο Μποτία