Εκεί έγινε η βάφτιση του μωρού της - Το εξοχικό της Φλορίντα Πετρουτσέλι με την πισίνα τεραστίων διαστάσεων στο Πόρτο Χέλι

Φωτογραφίες από τον λουλουδάτο κήπο και όχι μόνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φλορίντα Πετρουτσέλι
Instagram / Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι όλη τους η ζωή. Κάθε χρονιά, οι τέσσερις τους κάνουν διακοπές στο εξοχικό που διαθέτει η δημοσιογράφος στο Πόρτο Χέλι, για να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα και να έχουν άπλετο χώρο για να παίζουν τα μωρά τους (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για εκείνα), αφού σε αυτό υπάρχει τεράστιος κήπος.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι αυτό και οι πρώτες εντυπώσεις είναι σοκαριστικές. Πρόκειται για μία μονοκατοικία, με πισίνα στην αυλή, η οποία είναι γεμάτη πολύχρωμα λουλούδια και έχει μεγάλα έπιπλα, καναπέδες και τραπεζάκια σε λευκό χρώμα για να κάθονται μαζί με τους φίλους τους και την υπόλοιπη οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί έγινε και η βάφτιση του γιου του ζευγαριού, του μικρού Κωνσταντίνου (δείτε εδώ την μπομπονιέρα που χάρισαν στους καλεσμένους τους).

Φωτογραφίες από το εξοχικό της Φλορίντας Πετρουτσέλι στο Πόρτο Χέλι

Γιατί αποχώρησε για ένα έτος από το Mega Καλημέρα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρισκόταν στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα, ωστόσο αποφάσισε να πάρει μία απόσταση από το "γυαλί" και τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Το πρωί της Τρίτης 6/12, η ίδια βρέθηκε στο Πρωινό μας και μίλησε ακριβώς για αυτή της την απόφαση, ενώ τις προάλλες έκανε και μία επίσκεψη στην παλιά της δουλειά.

Κατά την συζήτησή της με την Φαίη Σκορδά, λοιπόν, η δημοσιογράφος εξήγησε πως κύριο μέλημά της είναι η οικογένειά της, γι' αυτό και όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται στα παιδιά της, σταμάτησε.

Η κούραση ήταν μεγάλη και δεν μπόρεσε να το αντέξει, ωστόσο όλο αυτό που ζούσε τόσο καιρό της λείπει πολύ και δεν δίστασε να το εκφράσει. Θα ξαναγύριζε, όμως;

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με την έννοια ότι εμένα τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά, ο Κωνσταντής ήταν 1,5 χρονών. Ο Κωνσταντής ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Όταν λέμε δεν κοιμόταν, δεν κοιμόταν. Είχαμε θέμα με τον ύπνο του. Οπότε εγώ το βράδυ ήμουν άυπνη, γιατί ξύπναγε καμία 15αριά φορές και κυριολεκτώ. Και στις 5 εγώ είχα ξυπνητήρι να φύγω, οπότε κάποια στιγμή αυτό το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ πιστεύω ότι τότε είχα πάθει μία υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, νομίζω ότι δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, γιατί πέρναγα τόσο ωραία».

«Που να βρεις δουλειά, που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, που να είμαστε μία παρέα όλοι και να γελάμε. Πέρναγα φανταστικά και ήταν και μία ώρα που για μία μανά είναι ιδανική. Όσες φορές το σκέφτομαι πάντα με πιάνει κάτι».

«Μου λείπει η αδρεναλίνη αυτή, μου λείπει η παρέα, μου λείπει η κουμπάρα μου που τα λέγαμε κάθε μέρα, όλο αυτό μου λείπει. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν είναι σαν άλλες δουλειές, πραγματικά σου λείπει, νιώθεις ένα κενό».

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η επιστροφή της.