Με τεράστια βεράντα, μαρμάρινη κουζίνα, λευκούς τοίχους & εντυπωσιακά κάδρα - Ζεστό και άνετο το σπίτι της Ζαμπέτογλου και του Γαλακτερού στα Μελίσσια

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nancyzabetoglou - Instagram
nancyzabetoglou - Instagram

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός (δείτε εδώ το λόγο που χώρισε με την Κορομηλά) έχουν δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή και όμορφη οικογένεια με την ευτυχία τους να αποτυπώνεται συχνά στις αναρτήσεις, που κάνει το ζευγάρι στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο instagram.

Ζαμπέτογλου και Γαλακτερός μπορεί να έχουν ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, ωστόσο οι οικογενειακές στιγμές και η χαλάρωση στο σπίτι με τα παιδιά τους είναι μια πολύτιμη στιγμή της ημέρας τους.

Αν λάβουμε υπόψιν μάλιστα, το πόσο ζεστό και καλαίσθητο σπίτι διαθέτουν τότε θα λέγαμε, πως θα θέλαμε και εμείς να περάσουμε λίγες ώρες στον καναπές τους! Πρόκειται για το διαμέρισμα τους στα Μελίσσια με κήπο και μεγάλο μπαλκόνι για να απολαμβάνουν τα πρωινά τους.

Το σπίτι που μένει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Νάσο Γαλακτερό

Η κουζίνα είναι πολύ μοντέρνα και σύγχρονη, καθώς και στο υπόλοιπο σπίτι επικρατούν οι γήινοι τόνοι και κυρίως το λευκό χρώμα. Ο καναπές τους είναι άνετος και φυσικά οι χρωματιστές πινελιές σε κάδρα και λουλούδια δίνουν έναν πιο ζωντανό τόνο στο χώρο.


Η εισβολή της κόρης τους στο Στούντιο 4

Πριν από μήνες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν μαζί με τον σεφ τους, Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Ο ίδιος έφτιαξε τρουφάκια τιραμισού, με μία πολύ εύκολη συνταγή και αφού την ολοκλήρωσε έπρεπε όλοι να δοκιμάσουν από ένα για να επιβεβαιώσουν πως όποιος την φτιάξει σίγουρα θα καταφέρει να "ρίξει" μικρούς και μεγάλους.

Το τεστ, όμως, για να είναι ακριβές, έπρεπε να γίνει και από κάποιον μικρότερο και γι' αυτό φρόντισε η παρουσιάστρια, η οποία φώναξε στο πλατό την κόρη που έχει αποκτήσει με το Νάσο Γαλακτερό, Σοφία. Η ίδια δοκίμασε με χαρά και ενθουσιάστηκε από την γεύση του γλυκού (την περασμένη σεζόν είχε "μπουκάρει" και ο Παύλος Γαλακτερός στο σετ).