"Μπούκαρε" στο Στούντιο 4 ο Παύλος Γαλακτερός - Η κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις στον αέρα της ΕΡΤ

Δεν μπορούσε να περιμένει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ υπάρχει και η στήλη της μαγειρικής και είναι μία από τις αγαπημένες του κοινού, αλλά όπως φαίνεται, όχι μόνο αυτού. Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/3 την ώρα που ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης μαγείρευε το γλυκό που είναι γνωστό ως τραούκ κιοκτσού "μπούκαρε" στο πλατό ο floor manager.

Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο πρόσωπο, όμως, καθώς είναι ο γιος του συζύγου της παρουσιάστριας, Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Παύλος Γαλακτερός (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο της με τον Νάσο). Ο ίδιος δεν άντεξε με όλες αυτές τις μυρωδιές που ξεχύθηκαν στον αέρα και εισέβαλλε για να πάρει μία γεύση από το έδεσμα. Όταν, μάλιστα, τελείωσε το κομμάτι της μαγειρικής, ξαναμπήκε μπροστά στην κάμερα και άρπαξε ένα ολόκληρο πιάτο.

Η εισβολή του Παύλου Γαλακτερού στο Στούντιο 4

Η αλήθεια για την σχέση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με την μητέρα του Παύλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός μετρούν δέκα χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Σόφη (δείτε την εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Υπενθυμίζουμε πως ο κορυφαίος αθλητής στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν το γιο τους, Παύλο.

Αν και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, διατηρούν άριστες σχέσεις και βρίσκονται από κοινού στο πλευρό του γιου τους, ο οποίος σε ηλικία 11 ετών μετακόμισε στην Αθήνα για να μείνει με τον πατέρα του.

Πρώην σύζυγος Νάσου Γαλακτερού

Η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, ενώ έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πως το δέσιμό τους οφείλεται τόσο στη βοήθεια του Νάσου Γαλακτερού, όσο και στη βοήθεια της πρώην συζύγου του, Τέτας Λεονταρίδου. Όπως φαίνεται, οι δύο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία.

«Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν ταμπέλες. Η ελληνική γλώσσα είναι πάρα πολύ πλούσια αλλά έχω ανακαλύψει ότι υπάρχουν κάποιες λέξεις που λείπουν. Εκτός από το μητέρα και το μητριά υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν ορίζεται και δεν υπάρχει κάποια λέξη να το περιγράφει. Εγώ είμαι αυτό το άλλο για τον Παύλο», είχε αναφέρει αρχικά για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Έχει μια πολύ σπουδαία μαμά που βοήθησε πάρα πολύ. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο. Στο να είμαστε όλοι μαζί, δεν βοήθησα μόνο εγώ, δεν βοήθησε μόνο ο Νάσος ή μόνο ο Παύλος, βοήθησε η Τέτα. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό που έχει συμβεί γιατί είμαστε όλοι μια πολύ αγαπημένη οικογένεια».