Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Με θηριώδες τζάκι και μεγάλο πράσινο κήπο! Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Κηφισιά

Είναι από τα πιο cοzy της ελληνικής showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έχουν από τα πιο cozy σπίτια της ελληνικής showbiz, με το τζάκι στο σαλόνι τους να είναι αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον. Το ζευγάρι μένει σε μια όμορφη μονοκατοικία στα βόρεια προάστια που διαθέτει και μεγάλο κήπο για να χαλαρώνουν και να παίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες όταν δεν πηγαίνουν στην Κρήτη (δείτε το σπίτι που έχουν εκεί).

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του αλλά και από τον κήπο, δείχνοντας μας τις αγαπημένες της γωνιές.

Φωτογραφίες από το σπίτι Βάσως Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτου

Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι. Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε "σκάσει" το 2017 ο χωρισμός της Βάσως Λασκαράκη από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η ηθοποιός, λοιπόν, σχεδόν 7 χρόνια μετά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό VITA και στην Μικαέλα Θεοφίλου μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα όσα βίωσε την συγκεκριμένη περίοδο αλλά δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί και στον τωρινό σύζυγός της, Λευτέρη Σουλτάτο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους το 2019)

Όταν τελείωσε η σχέση σου με τον πατέρα της κόρης σου, εσύ, ως γυναίκα, πίστεψες το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής;

Όχι, εκείνη τη στιγμή αυτό δεν με αφορούσε. Ήμουν πολύ δοσμένη στη δουλειά, απορροφημένη στην Εύα και βυθισμένη σε μία ατέρμονη προσπάθεια να ξεπεράσω το χωρισμό και να διαχειριστώ φυσικά τη δημοσιότητα που αναγκαστικά πήρε το διαζύγιο. Το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου με το Λευτέρη δεν το περίμενα. Και επειδή ήρθε σχετικά γρήγορα και ξαφνικά, έπαθα πανικό πάνω στο μήνα, γιατί σκεφτόμουν «πώς εγώ τώρα που βρίσκομαι σε «πένθος», θα μπορέσω να ξαναρχίσω τη ζωή μου;». Έπρεπε για μερικές μέρες να αποστασιοποιηθώ, να σκεφτώ τι ήθελα να κάνω και να δω αν έπρεπε να ζήσω τη ζωή μου στα κόκκινα, στα 38 μου…

Τα έξι χρόνια σχέσης και ο γάμος, όμως, διέψευσαν τους ενδοιασμούς σου…

Βάσω λασκαράκη για διαζύγιο από Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ευτυχώς, όπως αποδεικνύουν αυτά τα έξι χρόνια, το ότι ήρθε ο Λευτέρης στη ζωή μου ήταν κάτι πολύ καλό για μένα, που είχε, βέβαια, και τις δυσκολίες του. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Όταν δύο άνθρωποι που έχουν βγει από προηγούμενους γάμους, με παιδιά, επιχειρούν να φτιάξουν μία διευρυμένη οικογένεια, μία οικογένεια μωσαϊκό που πρέπει τα παζλ να ενωθούν και να ταιριάξουν όλα, είναι φυσικό ότι θα υπάρξουν κλυδωνισμοί. Όμως, πιστεύω ότι εκείνοι που επιλέγουν να φτιάξουν τη ζωή τους, έχοντας το βιογραφικό τους κάποιο διαζύγιο, είναι πιο αποφασισμένοι να κάνουν καλύτερα τα πράγματα αυτή τη φορά. Δεν θεωρώ ότι ένας χωρισμός είναι αναγκαστικά μία αποτυχία.