Βασίλης Ζούλιας: Με πέτρινο τζάκι, δυο σαλόνια και τεράστιο κήπο με πισίνα - Βίντεο από το εξοχικό του στην Σαρωνίδα

Το αγόρασε εν μέσω κορωνοϊού και έχει μείνει εκεί μέχρι και η Τζάκι Κένεντι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: Με πέτρινο τζάκι, δυο σαλόνια και τεράστιο κήπο με πισίνα - Βίντεο από το εξοχικό του στην Σαρωνίδα

Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε την πόρτα του εξοχικού σπιτιού του στην Σαρωνίδα, στην εκπομπή Ελένη στο MEGA. Ξενάγησε λοιπόν τον δημοσιογράφο σε όλους τους χώρους του εσωτερικού του, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες του, καθώς χτίστηκε την δεκαετία του 1960 και εκεί έμειναν πολύ μεγάλα ονόματα.

Σε ένα από τα δωμάτια μάλιστα, έχει κοιμηθεί και η Τζάκι Κένεντι κατά την επίσκεψη που είχε κάνει παλιά στην Ελλάδα. Έχει επιρροές από την δεκαετία εκείνη, καθώς δεν έχει πετάξει ούτε την παλιά τηλεόραση που είχαν οι γονείς μας.

Βίντεο μέσα από το εξοχικό σπίτι του Βασίλη Ζούλια στην Σαρωνίδα

Όπως είδαμε στο βίντεο, το εσωτερικό του θυμίζει παλιά ελληνική ταινία, τόσο στον στολισμό όσο και στις αποχρώσεις. Διαθέτει δυο σαλόνια όπου στο ένα βρίσκεται ένα πέτρινο τζάκι, αλλά και πολλά υπνοδωμάτια. Παλιάς καλής εποχής είναι και η κουζίνα.

Στο εξωτερικό, βρίσκεται μια μεγάλη πισίνα όπου γύρω γύρω υπάρχει γκαζόν και πολλά καθιστικά.

Δείτε επίσης: «Η ζωή μου χαρίστηκε αλλά μετά φρόντισα να την καταστρέψω...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Βασίλη Ζούλια για τον εθισμό

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Βασίλη Ζούλια

Μία βαθιά εξομολογητική συνέντευξη είχε παραχωρήσει στο "Mega Καλημέρα" την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, όπου άνοιξε την καρδιά του για τις δυσκολίες στη ζωή του. Αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μόδας, αλλά και τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Γεννήθηκα το 1963, οπότε θυμάμαι και ως παιδάκι, που ήμουν 4 χρονών, τα τανκς που ήρθε η Χούντα. Εμείς τότε μέναμε στην Αλεξάνδρας. Αν και θυμάμαι, πως ήμουν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γιατί οι δικοί μου είχαν προβλήματα. Η μαμά μου πηγαινοερχόταν μαζί με εμένα. Εγώ γεννήθηκα στη Μήλο και μετέπειτα μετακομίσαμε στην Αθήνα, όταν πρωτοχώρισαν. Μετά τα βρήκαν και πήγαμε στην Άνδρο. Τελικά, χώρισαν οριστικά και η μητέρα μου ξανά παντρεύτηκε έναν υπέροχο άνθρωπο, κι έκτοτε μείναμε μόνιμα στην Αθήνα.

Η μαμά μου με πήγε σε ένα πολύ ωραίο ζαχαροπλαστείο στη "Σόνια" στην Αλεξάνδρας, για να μου γνωρίσει τον άνδρα, που ήθελε να παντρευτεί. Καθίσαμε, παραγγείλαμε ένα γλυκό και με ρώτησε, "θα ήθελες αυτός ο κύριος να γίνει ο πατέρας σου; Μόνο αν μου πεις εσύ το ναι, θα το κάνω", πριν έρθει ο κύριος Μάκης, θυμάμαι. Δηλαδή, μου φέρθηκε σαν να ήμουν μεγάλος κι εγώ ήμουν μόλις 9 χρονών. Και εγώ είπα βέβαια, τότε ναι, γιατί ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, εκείνη η γυναίκα είχε υποφέρει πάρα πολύ στη ζωή της. Ήμουν ένα δυστυχισμένο παιδάκι εγώ.

Ο πατέρας μου δεν ήταν εκεί στην παιδική μου ηλικία, και αυτό μου κόστισε. Αλλά μέσα από τη θεραπεία μου, καταφέραμε και ήρθαμε κοντά, και τώρα είμαστε μια χαρά, αν και αυτό έγινε μετά από πολλά χρόνια, ποτέ δεν είναι αργά. Η μητέρα μου ήταν πολύ υποστηρικτική. Όταν της είπα στα 17, ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μόδα και να μετακομίσω από την Αγία Παρασκευή, που μέναμε, στο Κολωνάκι, μου είπε να θα σε βοηθήσω. Και όντως αυτό έκανε, εγώ τότε έπιασα δουλειά στον Παρθένη και τον Μπίλι Μπο.

Τη δεκαετία του 90 τα λεφτά, που παίρναμε από την τράπεζα, τα βάζαμε είτε σε κούτες, είτε σε σακούλες, ήταν πάρα πολλά. Το 1992 ήταν για εμένα μεγάλη καμπή της ζωής μου, επειδή τότε καθάρισα από τις ουσίες. Τότε ήταν τα πέτρινα χρόνια μου, μιας και έκανα πολλά πάρτι και στο τέλος έμενα μόνος μου. Πολλές φορές, αν και ήμουν αδύνατος τότε, ένιωθα πολύ χοντρός. Ο έρωτας έχει παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή μου, και επειδή φοβόμουνα έχω περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνος μου.

Υπήρχε ένας φόβος για την εγκατάλειψη, αλλά και για την οικειότητα. Εγώ έχω περάσει στιγμές και έχω γνωρίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Περπατούσαμε μαζί στο Κολωνάκι και εγώ έμενα πίσω, γιατί είχε πολύ κόσμο μπροστά μας. Πήγα στο σπίτι της κάποια στιγμή, για να της φτιάξω κουστούμια για την παράσταση "Λίγο πιο αργά, λίγο πιο νωρίς". Με υποδέχθηκε στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία ήταν σομόν, αλλά και η ίδια φορούσε σομόν νυχτικό. Αφού τελειώσαμε τα της δουλειάς, μου λέει "έχεις φάει; είσαι και αδύνατος εσύ, δε θα τρως". Και πήγε στην κουζίνα και μου έφτιαξε πατάτες, έβλεπα την Αλίκη να καθαρίζει πατάτες», εξομολογήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής ενδυμάτων.