Γιώργος Μαζωνάκης: Πετρόχτιστο με τεράστια βεράντα που έχει θέα το φαράγγι και τη θάλασσα - Το εξοχικό του σε μικρό χωριό της Κρήτης

Είναι το ησυχαστήριό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Μαζωνάκης
Instagram / Γιώργος Μαζωνάκης

Με αφορμή την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με συγγενικό του πρόσωπο, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ ποια είναι η πραγματική αιτία πίσω από αυτή), στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, το απόγευμα της Πέμπτης 23/5 παρουσιάστηκαν διάφορα κομμάτια από τη ζωή του τραγουδιστή.

Ένα από αυτά έχει να κάνει και με το εξοχικό του που απέκτησε πριν από 10 χρόνια στο χωριό Πεύκοι στη Σητεία της Κρήτης, που βρίσκεται μόλις 7-8 χιλιόμετρα από τον Μακρύ Γυαλό. Ήταν ελαιοτριβείο και ο ίδιος το ανακαίνισε για να περνάει εκεί τον ελεύθερο χρόνο του. Είναι το ησυχαστήριό του. Όπως φαίνεται και από το βίντεο, είναι πετρόχτιστο, περίπου 150 τ.μ. και ο καλλιτέχνης έχει επιλέξει να κρατήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Η μεγάλη βεράντα που βλέπει στο φαράγγι του χωριού και στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας είναι το αγαπημένο του σημείο.

Αυτό είναι το εξοχικό του Γιώργου Μαζωνάκη στην Κρήτη

Ο οικογενειακός του φίλος και γείτονάς του στο χωριό, Φάνης Εικοσιπεντάκης, δήλωσε στην κάμερα: «Πάνω απ' όλα είναι φίλος. Για εμάς είναι ο Γιώργος. Τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για τους χωριανούς, τα γεροντάκια. Πάντα θα περάσει να τους χαιρετήσει. Όλοι μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, δεν υπήρχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Είναι χαρά μας να τον βλέπουμε εδώ και να είναι μαζί μας. Έρχεται συχνά. Όποτε μπορέσει, έρχεται. Θα φτάσει, θα μας χαιρετήσει, θα πιούμε καφέ μαζί. Είναι ο αγαπημένος μας. Πριν ενάμιση μήνα ήρθε τελευταία φορά».

Τότε, η Τατιάνα Στεφανίδου επισήμανε πως μάλλον επέλεξε να ταξιδέψει τότε, για να μπορεί να ηρεμήσει, διότι αναζητούσε τη γαλήνη με όλη αυτή την αναταραχή που δημιουργήθηκε στην προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από εκεί