Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της δικαστική διαμάχης με συγγενικό του πρόσωπο - Γιατί έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Τι ζητά ο τραγουδιστής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με συγγενικό του πρόσωπο για τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου του - δείτε την εδώ - και έχει προχωρήσει, μάλιστα, και σε ασφαλιστικά μέτρα κατά αυτού του ανθρώπου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, T-Live, και της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού, τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα έχουν να κάνουν με μία τουριστική επιχείρηση που διαθέτει ο ίδιος στη Μύκονο και την διαχείρισή της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια για την σχέση με τους γονείς και τις αδερφές του - Το ψυχιατρείο και η λαμπρή καριέρα

Τι ζητά ο Γιώργος Μαζωνάκης με τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε

Το αίτημα του τραγουδιστή, συγκεκριμένα, είναι να γίνει εκείνος ο αποκλειστικός διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Εάν αυτό γίνει αποδεκτό και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή ή αντίδραση από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να μη γίνουν περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης - Το πρόσωπο που "φωτογραφήθηκε" για την κατάχρηση των χρημάτων του σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Πως ο τραγουδιστής "τσάκωσε" το οικογενειακό πρόσωπο που έκανε κατάχρηση των χρημάτων του

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, το εν λόγω πρόσωπο έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του τραγουδιστή από το 2020 λίγο μετά αφότου ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε την απόφαση να σταματήσει τις περιοδείες επειδή δήλωσε πως κουράζεται.

Η εκπομπή αναφέρει πως ο άνθρωπός αυτός του έκλεινε τις συμφωνίες και είχε αναλάβει την διαχείριση των εσόδων του. Πίσω από την πλάτη του τραγουδιστή είχε προχωρήσει σε αγορές ακινήτων, άνοιγμα επιχειρήσεων και επενδύσεις εκατομμυρίων.

Όταν λοιπόν ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε πως δεν θέλει να κάνει άλλες περιοδείες και ήθελε να δει όλα αυτά τα χρόνια τι υπάρχει στην άκρη από χρήματα, διαπίστωσε πως είχε ελάχιστα χρήματα και έτσι ξεκίνησε όλος αυτός ο χαμός.