MasterChef: Επικό τρολλάρισμα στο Twitter με Μαρία και Μπέλλο - «Βλαχοζεύγαρο...»

Απίστευτες ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Επικό τρολλάρισμα στο Twitter με Μαρία και Μπέλλο - «Βλαχοζεύγαρο...»

Για ακόμα μία μέρα, το Twitter πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια του MasterChef και έγινε ένα πραγματικά επικό τρολλάρισμα στη Μαρία και τον Μπέλλο που είναι οι δύο παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award, με κάποιους μάλιστα να τους αποκαλούν "βλαχοζεύγαρο"!

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef έφτασε στο τέλος του και το twitter κατάφερε και πάλι να πρωταγωνιστήσει και να κλέψεις τις καρδιές όλων.

Σήμερα, την τιμητική τους είχαν η Μαρία και ο Μπέλλος, αφού χθες η Μαρία ήταν αυτή που προκρίθηκε, ενώ σήμερα ο Δημήτρης, μετά από μία πολύ σκληρή μονομαχία απέναντι στον Σταυρή.

Από τη μεριά του βέβαια και ο Πάνος Ιωαννίδης πέταξε μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για τη Μαρία και τον Μπέλλο. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Πάμε να δούμε μερικά από τα επικά τρολλαρίσματα στο Twitter για τη Μαρία και τον Μπέλλο του MasterChef

Τι συνέβη όταν η Μαρία προσπάθησε να βοηθήσει τον Μπέλλο στο MasterChef

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρισκόταν στον εξώστη, ενώ κάτω μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την ομάδα του. Σε κάποια στιγμή ωστόσο, ο γνωστός σεφ χρειάστηκε να την "πει" στην Μαρία.

Από εχθές κιόλας που ξεκίνησε η διαδικασία του Silver Award, έγινε ξεκάθαρο πως κατά το follow the chef, δεν επιτρέπεται ο εξώστης να βοηθάει τους παίκτες που διαγωνίζονται από κάτω.

Χθες, ήταν ο Μπέλλος αυτός που βοήθησε τη Μαρία και ο σκηνοθέτης χρειάστηκε να επέμβει και να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η Μαρία δημιούργησε ένα πραγματικά αμήχανο στιγμιότυπο και νωρίτερα στον διαγωνισμό. Δείτε εδώ τι της είπε ο Γιώργος.

Γιατί την "είπε" ο Σωτήρης Κοντιζάς στη Μαρία

Σήμερα στους πάγκους βρέθηκε ο Δημήτρης με τον Σταυρή, ωστόσο μιας και ήταν μόλις δύο άτομα, χρειάστηκε να περάσουν από δύο διαδικασίες για να βγει ο τελικός νικητής.

Κατά τη διάρκεια του Follow the Chef, ο Μπέλλος προσπαθούσε να ακολουθήσει τις οδηγίες του σεφ του, ωστόσο είχε μείνει πίσω. Τότε η Μαρία θέλησε να τον βοηθήσει και του είπε τι να κάνει.

Αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να επέμβει και είπε στη Μαρία: «Δεν μπορούμε να βοηθάμε παιδιά εδώ πάνω».