To MasterChef τελειώνει και το Twitter το αποχαιρετά - «Νικήτρια η Κάτια Ταραμπάνκο»

Επικές ατάκες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
To MasterChef τελειώνει και το Twitter το αποχαιρετά - «Νικήτρια η Κάτια Ταραμπάνκο»

Το MasterChef σιγά σιγά τελειώνει και το Twitter δε θα μπορούσε να μην το αποχαιρετήσει με τον τρόπο που του αξίζει. Φυσικά μία από τις ατάκες που δεν έλειψε, ήταν ότι και σε αυτό το ριάλιτι θα δούμε νικήτρια την Κάτια Ταραμπάνκο από το πουθενά!

Το πρώτο μέρος του τελικού έφτασε στο τέλος του, με τον Σταύρο και τον Σταυρή να βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν τις πιο ισχυρές προσπάθειες που θα τους χαρίσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα masterchef.

Νωρίτερα, είδαμε ένα επικό μοντάζ από τις καλύτερες στιλιστικές εμφανίσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη που "τρέλαναν" τους κριτές. Δείτε εδώ το βίντεο!

Φτιάχνοντας ένα signature πιάτο και το πιάτο που για εκείνους θα έπαιρνε το πολυπόθητο δεκάρι, οι δύο φίλοι αγωνίστηκαν και πλέον βρίσκονται σε αναμονή του αποτελέσματος.

Το Twitter σχολίασε φυσικά με τον δικό του τρόπο το ιδιαίτερο αυτό επεισόδιο.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες ατάκες στο Twitter για τον τελικό του MasterChef

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.