House of Fame - Twitter: «Αν ο ΣΚΑΪ είχε χιούμορ θα έβαζε καθηγήτρια φωνητικής τη Δανέζη»

Το νέο show έκανε πρεμιέρα και «ξύπνησαν» οι μνήμες του Fame Story και του Big Brother

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame - Twitter: «Αν ο ΣΚΑΪ είχε χιούμορ θα έβαζε καθηγήτρια φωνητικής τη Δανέζη»

Το House of Fame έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και εννοείται πως το Twitter ήταν εκεί για να κάνει το δικό του κομμάτι. Μία από τις ατάκες που ξεχώρισαν, ήταν αυτή που ζήταγε καθηγήτρια φωνητικής τη Σοφία Δανέζη.

Μιας και τα δύο φορμάτ μοιάζουν, πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν το ιστορικό Fame Story, το οποίο μάλιστα ενδέχεται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στην ελληνική τηλεόραση.

Άλλοι, μιας και το House of Fame γυρίζεται στο σπίτι του Big Brother, θυμήθηκαν επικές στιγμές από το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Οι καλύτερες ατάκες από το Twitter

House of Fame Big Brother
House of Fame Fame Story
House of Fame πρεμιέρα

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η πρεμιέρα του House of Fame

To House of Fame, το νέο μουσικό show του ΣΚΑΪ έκανε την πρεμιέρα του το μεσημέρι της Δευτέρας και έτσι, ο Πάνος Μεταξόπουλος υποδέχθηκε τους 17 σπουδαστές στην Ακαδημία λίγο μετά την πρώτη τους είσοδο μέσα στο σπίτι.

Το show διαδραματίζεται στην βίλα του Big Brother και έτσι οι παίκτες μπήκαν μέσα για να δουν για πρώτη φορά τους χώρους του σπιτιού και να εγκατασταθούν.

Όλοι ενθουσιάστηκαν και ήδη άρχισαν οι πρώτες τους κουβέντες για την συγκατοίκηση στο σπίτι.

Την εμφάνιση τους έκαναν και οι 4 coach η Πέννυ Μπαλτατζή, η Chali Jennings, η Δώρα Παντελή, ο Al Giga, αλλά και ο διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάνος Μεταξόπουλος.

«Δε με νοιάζει πόσο καλή φωνή έχετε, είναι θέμα φύσης και κατασκευής. Εγώ μπορώ να σας υποσχεθώ πως ό,τι κι αν θελήσει ο καθένας εδώ μέσα θα πραγματοποιηθεί. Με τρελαίνει, όταν βλέπω έναν πραγματικό καλλιτέχνη», είπε μεταξύ άλλων ο Μεταξόπουλος.