House of Fame: Δίνει πόνο το twitter με το τσιφτετέλι παίκτριας - «Όλο χορεύουν, θα μαλλιοτραβηχτούν ποτέ;»

Ο χορός της που προκάλεσε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Δίνει πόνο το twitter με το τσιφτετέλι παίκτριας - «Όλο χορεύουν, θα μαλλιοτραβηχτούν ποτέ;»

Στο νέο επεισόδιο του House of Fame, οι 17 σπουδαστές φαίνεται να ξύπνησαν με όρεξη για χορό, διασκέδαση και κέφι κάτι που έκανε τους χρήστες του Twitter να ρίξουν το φαρμάκι τους!

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ με τους διαγωνιζόμενους να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το όνειρο τους στον χώρο του τραγουδιού.

Σήμερα μάλιστα φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα εύθυμοι και μάλιστα χόρεψαν το «Αμάρτησε» της Λένας Ζευγαρά, με μια παίκτρια να προκαλεί χαμό με το αισθησιακό της τσιφτετέλι.

Φυσικά, οι αγαπημένοι μας χρήστες του Twitter δεν παρέλειψαν να το σχολιάσουν, με πολλούς από αυτούς να τους κράζουν που τα ακούσματα τους είναι αυτά των.. μπουζουκιών ενώ άλλοι αρχίζουν και απογοητεύονται που δεν έχουμε ακόμα τσακωθεί και αντί αυτού χορεύουν!

Δείτε μερικά πετυχημένα tweets παρακάτω:

House of Fame twitter σχόλιο για τσιφτετέλι

House of Fame twitter ανάρτηση

House of Fame twitter σχόλια

House of Fame twitter

Αναβάλλεται το live του House of Fame

Αύριο Παρασκευή 19/2 πρόκειται να βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το πρώτο live του House of fame, ωστόσο, πήρε αναβολή, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια που έπληξε τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, δεν είναι έτοιμος ο φωτισμός των σκηνικών και για το λόγο αυτό αναβάλλεται η πρεμιέρα του live. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να πάει ούτε ο κόσμος για να γίνουν πρόβες και συγκεκριμένα ούτε και οι κριτές.

Για το λόγο αυτό πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει αύριο το live, καθώς δεν θα προλάβουν να ετοιμάσουν το πλατό. Να σημειώσουμε πως το ριάλιτι ήδη έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στα social media.