MasterChef 5: "Ρε σεις θα φύγει η Μαρίνα και δεν έχω σαμπάνια να ανοίξω;"

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Twitter...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5:

Μετά τη δοκιμασία για την κατάκτηση της ασυλίας στο Masterchef που τελικά κέρδισαν οι Κόκκινοι, υποψήφιοι βρέθηκαν τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι.

Ο παίκτης που τελικά τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι. Μάλιστα έκανε ένα σοβαρό λάθος που δεν θα μπορούσε να περάσει καν.

Καθόλου στενοχωρημένοι οι χρήστες του διαδικτύου, έστησαν τρελό πανηγύρι με την αποχώρηση της παίκτριας που τους είχε κάτσει εδώ και καιρό στον λαιμό λόγω της έπαρσης και της συμπεριφοράς της…

Γι΄αυτό και την αποχαιρέτησαν τα πιο φαρμακερά σχόλια παίρνοντας την εκδίκησή τους.

Οι ατάκες του Twitter για την αποχώρηση της Μαρίνας

MasterChef 5: Twitter
MasterChef 5: Twitter
MasterChef 5: Twitter
MasterChef 5: Twitter
MasterChef 5: Twitter
MasterChef 5: Twitter

Μαργαρίτα κατά Ιωάννη: "Για να φανούμε θα βγάζουμε και τα βρακιά μας"

Όταν οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την ασυλία και οι υπόλοιποι ανέβηκαν στο εξώστη για να τους εμψυχώσουν,ο Ιωάννης ρώτησε τον Παύλο αν θέλει να τον βοηθήσει και εκείνος του απάντησε πως θα τον βοηθάει ο Τζαμάλ.

Στη συνέχεια όμως ο Ιωάννης ήταν καταπάνω από τον Παύλο και τον παρότρυνε να κάνει πιο γρήγορα και να τα κάνει όλα τέλεια γιατί θέλουν αν γυρίσει στο σπίτι.

Η συμπεριφορά αυτή τόσο του Ιωάννη όσο και του Διονύση που ήταν μαζί, σχολιάστηστηκε από την Μαργαρίτα και τη Μαρία και τα σχόλια που ακούστηκαν από το στόμα τους ήταν απολαυστικά καθώς και καυστικά!

Ο διάλογος Μαρίας και Μαργαρίτας