MasterChef 5: «Τι βλέπουμε, Power of Love;»

Ξέσπασε το Twitter με το πρωινό της Ανούς με τον Διονύση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Τι βλέπουμε, Power of Love;»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την Ανούς με τον Διονύση να απολαμβάνουν μαζί το πρωινό τους και να εκφράζει ανοιχτά ο ένας τα αισθήματά του για τον άλλο. Το Twitter βέβαια δεν το πήρε και τόσο καλά και οι ατάκες ήταν αν μη τι άλλο φαρμακερές.

Οι δυο τους έχουν πει ανοιχτά στην κάμερα πως κάτι υπάρχει μεταξύ τους αλλά θέλουν να το τεστάρουν και έξω από το παιχνίδι προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι κάτι αληθινό.

Το Twitter ωστόσο δεν ικανοποιήθηκε και τόσο με το συγκεκριμένο σκηνικό και δε δίστασε να το δείξει.

Οι ατάκες του Twitter για την Ανούς και τον Διονύση στο MasterChef 5

MasterChef 5 Twitter
MasterChef 5 Ανούς Διονύσης

MasterChef trailer (6/4): Ένας παίκτης αποχωρεί απευθείας σήμερα

Το «σώσε» αναμένεται να γίνει στο αποψινό (6/4) επεισόδιο του MasterChef 5 καθώς οι κριτές παρουσιάζουν στους διαγωνιζόμενους ένα έπαθλο που θα τους σοκάρει. Η σημερινή δοκιμασία ωστόσο κρύβει μία παγίδα αφού ένας παίκτης θα φύγει άμεσα από τον διαγωνισμό χωρίς να περάσει από δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ο Παύλος με τη νίκη του στο Mystery Box έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Το τεστ δημιουργικότητας ωστόσο σήμερα δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ενώ όλα θα ξεκινήσουν ομαλά, όπως κάθε εβδομάδα, μία ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα έρθει για να ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής θα ζητήσει από τους παίκτες να σταματήσουν ό, τι κάνουν και να κάνουν ένα βήμα πίσω από τον πάγκο, προκειμένου να τους αποκαλύψει το έπαθλο του τεστ. Την ίδια στιγμή, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα παίξουν για να το διεκδικήσουν ρισκάροντας τη θέση τους στο παιχνίδι.

Στο τέλος της βραδιάς, ένας παίκτης θα αποχωρήσει απευθείας από τον διαγωνισμό.