Survivor 4: "Ρε τον Παύλο" - Κίνημα υπέρ του Γαλακτερού στο twitter

Του την..."έπεσαν" οι Κόκκινοι και έτρεξαν οι tweetεράδες να τον υπερσπιστούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor εφερε πολλές εντάσεις καθώς πολλοί ήταν οι παίκτες από την Μπλε ομάδα που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν και κάποιοι έκαναν και λόγο για κίνηση στρατηγικής!

Οι δυο ομάδες κάθισαν σχεδόν όλοι μαζί και συζήτησαν για το τι συνέβη την προηγούμενη ημέρα. Οι «κόκκινοι» υποστήριξαν ότι η μπλε ομάδα πήρε τη νίκη στα χαρτιά και κατηγόρησε τον Παύλο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη μέση.

Ο Παύλος από την άλλη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει την παρουσία του ούτε στο παιχνίδι, αλλά και ούτε να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην πλάτη του, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Οι tweetεράδες υποστήριξαν τον Παύλο σε αυτή του την κίνηση!

Οι καλύτερες ατάκες στο Twitter

Survivor twitter
Survivor  tweets
Survivor Γαλακτερός

Survivor 4: Ο Μπάρτζης προκάλεσε τον Σάκη να βγουν κι αυτοί μαζί στον τάκο!

Το θέμα της κοινής παρουσίας του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή ως υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τους δύο παίκτες, καθώς σε αυτούς θα λύσουν τις διαφορές τους και ο Σάκης Κατσούλης με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους δύο παίκτες λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ανέφερε, σχετικά με το αίτημα του Αλέξη και του Τζέιμς, ότι δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρεθούν μόνο δύο παίκτες στον τάκο και μπορούν να είναι υποψήφιοι μόνο στην περίπτωση, που χάσουν και οι δύο ομάδες, με το σύνολο να φτάνει στους τέσσερις.

Ο Αλέξης το αποδέχθηκε, αλλά ο Τζέιμς είπε πως θέλει να το συζητήσει με την ομάδα του, με τον πρώτο αλλά και τον Σάκη να τον κατηγορούν για οπισθοχώρηση στην υπόσχεσή του.

Κάπου εκεί, ο Νίκος πήρε το λόγο και είπε στον Σάκη, τον Αλέξη και τον Τζέιμς να βρεθούν και οι τέσσερις ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να φανεί ποιους συμπαθεί τελικά ο κόσμος. Θα μιλάμε για... μητέρα των μαχών, αν συμβεί κάτι τέτοιο και μέχρι την Τετάρτη (21/4) η αγωνία θα κορυφωθεί.

[/OEmbed]