Survivor 4: Το Twitter "σταύρωσε" παραγωγή και παίκτες για την συμπεριφορά τους στα δελφίνια

"Ξεφτίλες! Αν θέλατε να γελάσετε να πηγαίνατε σε πάρκο με κλόουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το Twitter

Μπορεί να σας έχουμε πει ήδη τι θα συμβεί απόψε 10/5 στο Survivor, δηλαδή ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και ποιος θα πάρει ατομική ασυλία, αλλά δεν σας είπαμε ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε μετά το χθεσινό επεισόδιο!

Κύμα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε στο twitter με το έπαθλο που κέρδισε η Μπλε ομάδα μετά τη νίκη της στο αγώνισμα. Οι παίκτες ταξίδεψαν μέχρι την Πούντα Κάνα και διασκέδασαν όσο δεν πάει!

Η Πούντα Κάνα είναι η πιο τουριστική περιοχή του νησιού της Καραϊβικής, εκεί που βρίσκονται τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Εκεί βρίσκεται και το πάρκο δελφινιών που επισκέφτηκε η Μπλε ομάδα και διασκέδασε με τα υπέροχα δελφίνια.

Από την αρχή ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως τα δελφίνια του πάρκου δεν γεννήθηκαν ελεύθερα και ούτε πιάστηκαν και παραμένουν αιχμάλωτα αλλά γεννήθηκαν στο πάρκο και ζουν εκεί.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους τηλεθεατές - φιλόζωους να σταυρώσουν την παραγωγή και τους παίκτες που χρησιμοποιούσαν τα δελφίνια λες και ήταν κούκλες.

Τα οργισμένα tweets μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Survivor 4 twitter
Survivor 4 tweets