MasterChef 5: Το twitter "πρόδωσε" την αποχώρηση του Τζιοβάνι

«Δυστυχώς καλέ μου θα σε "φάνε" για να κρατήσουν μέσα τα "Ορκ"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Το twitter

Ο Τζιοβάνι είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef 5 και έχει καταφέρει να έχει εκτός παιχνιδιού πολλούς υποστηρικτές που θα ήθελαν να τον δουν στον τελικό , μαζί με την Μαργαρίτα.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε αλλά και το Twitter έμαθε, ο Τζιοβάνι πρόκειται να αποχωρήσει πολύ σύντομα από το παιχνίδι και δεν θα καταφέρει να φτάσει ούτε στην 4άδα.

Οι χρήστες λοιπόν της διαδικτυακής πλατφόρμας μετά το χθεσινό επεισόδιο πήραν "φωτιά". Σε κανέναν σχεδόν μάλιστα δεν άρεσε η είδηση αυτή, καθώς είναι πολύ αγαπητός παίκτης.

MasterChef 5 twitter

MasterChef 5 twitter Τζιοβάνι

MasterChef 5 twitter Τζιοβάνι αποχώρηση

MasterChef 5 Τζιοβάνι αποχώρηση

MasterChef 5 Τζιοβάνι Twitter

Αυτό είναι το βιογραφικό του Τζιοβάνι από το MasterChef 5

  • Τζιοβάνι είναι 44 ετών.
  • Ο γοητευτικός Ιταλός, που ήρθε να κατακτήσει το Ελληνικό Masterchef 5.
  • Μεγαλωμένος μέσα σε εστιατόριο, που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι της Ιταλίας.
  • Ο Τζιοβάνι ξεκίνησε να εργάζεται για πρώτη φορά σε κουζίνα στα 16 του χρόνια.
  • Η γνωριμία και ο γάμος του με μια Ελληνίδα τον έκανε αυτό που αποκαλούμε... ερωτικό μετανάστη στη χώρα μας.
  • Στην Ελλάδα ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια.
  • Αν και μετριόφρων, πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει με τις γνώσεις του στην Ιταλική κουζίνα και όχι μόνο, τους κριτές και το MasterChef 5.

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη οι ομάδες του MasterChef είναι έτοιμες να περάσουν από μία ακόμα εξαιρετικά απαιτητική ομαδική, στην οποία δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τη μαγειρική αλλά και ένα οδοιπορικό στο δάσος.

Οι τρεις κριτές είχαν προειδοποιήσει από τη Δευτέρα πως η εβδομάδα που ξεκινάει δε θα είναι καθόλου εύκολη για τους παίκτες αφού το σημείο στο οποίο έχει φτάσει το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απαιτητικό. Η τελική επτάδα ωστόσο θα απογοητεύσει με τις προσπάθειές της.

Ο Διονύσης ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας έχει τη δυνατότητα να καθορίσει τη ροή της ομαδικής δοκιμασίας με τα πλεονεκτήματα που θα έχει στα χέρια του. Όπως βλέπουμε στο trailer, οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά, με τη Μαρίνα να φεύγει έξαλλη από τον πάγκο και τον Παύλο να λέει πως η αγένεια δεν δικαιολογείται.