Survivor 4: «Ανάξιοι και ξεφτίλες ήσασταν εσείς τόσο καιρό Καρολίνα»

Οι χρήστες του Twitter την «στρίμωξαν» μετά τις δηλώσεις της για τον Ντάφι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Ανάξιοι και ξεφτίλες ήσασταν εσείς τόσο καιρό Καρολίνα»

Χαμό έχουν προκαλέσει οι αποψινές δηλώσεις της Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα της Καρολίνας στο Survivor, η οποία.. γύρισε την μπιφτέκα και από καραγκιόζη χαρακτήρισε τον Ντάφι.. άξιο!

Ο Ντάφι λοιπόν δήλωσε ότι είναι ανάξιος και ο χειρότερος παίκτης, επειδή δεν μπόρεσε να φέρει πόντο στην ομάδα του και νικήσει το επάθλο επικοινωνίας: «Δεν ήθελα να ακούσω πάλι ότι είμαι καραγκιόζης. Πονούσα αλλά μπήκα. Όταν φύγω πρώτα ο Θεός θα ακούσω τη γυναίκα μου και το παιδί μου».

Τότε, η Καρολίνα πήρε τον λόγο και είπε: : «Ανάξιος είναι αυτός που στήνει παιχνίδι και που νοθεύει, αυτός που κοροϊδεύει και πατάει επί πτωμάτων. Άξιος είναι πάντα αυτός που προσπαθεί και παίζει. Το ότι μπαίνεις και περπατάς αλλά τελειώνεις τον αγώνα σε κάνει άξιο. Ήσουν άξιος σήμερα Ντάφυ. Από εδώ και πέρα μπορεί να φύγει ο τίτλος του “καραγκιόζη” και να μείνει ο τίτλος του “άξιου”».

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είμαι φορτισμένος αυτές τις μέρες, αυτό που έχω να πω είναι να απολαύσουν το έπαθλο και από εδώ και πέρα ξέρω ότι πολλές φορές θα γίνουν πάλι πράγματα, θα ακουστούν λόγια αλλά μετά από 2-3 μέρες καταλαβαίνουμε τα λάθη μας. Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε» είπε στο τέλος ο Ντάφι.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter δεν ξεχνούν εύκολα και για αυτό στήσανε στον τοίχο την Καρολίνα, δηλώνοντας πως είναι αστείο να κάνει τόσες κωλοτούμπες.

Μερικά πετυχημένα tweets

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Καρολίνα - Μαριαλένα

«Καταιγιστικές» είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor ήταν αρκετά έντονο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα να έρχονται σχεδόν στα χέρια.

Οι δύο παίκτριες μπορεί να παίζουν στην ίδια ομάδα πια, αναφορικά με τα ομαδικά αγωνίσματα, αλλά κάθε άλλο παρά τις καλύτερες σχέσεις έχουν. Κάτι το γεγονός, ότι είναι ανταγωνιστικές από την φύση τους και θέλουν πάντα να νικούν, κάτι η ζήλεια της Μαριαλένας για τον Σάκη, έστω κι αν ξεκαθαρίζουν πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους σε κάθε τόνο, ήταν λογικό κάποια στιγμή τα δύο κορίτσια να έρθουν σε ένταση.

Το συμβάν έγινε με αφορμή την τελευταία αποχώρηση, όπου τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα ήταν υποψήφιοι. Η Μαριαλένα, μάλιστα, δεν είχε ιδιαίτερα την προτίμηση του κοινού, με την κίνηση του Σάκη να υποδείξει την Νικολέτα να τους δικαιώνει, αφού ούτε το δίδυμο μήτε και ο Τριαντάφυλλος αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης... διαβάστε τη συνέχεια για τον καυγά Μαριαλένας Καρολίνας στο Athensmagazine.gr