Survivor 4: Το Twitter «δικάζει» τους Amigos - «Οι ξεφτίλες στέρεψαν από δάκρυα για την φίλη τους»

Τους.. πετσόκοψαν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Το Twitter «δικάζει» τους Amigos - «Οι ξεφτίλες στέρεψαν από δάκρυα για την φίλη τους»

Ούτε ένα δάκρυ δεν έριξε κανένα μέλος των Amigos, όταν ανακοινώθηκε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, πως αποχωρεί από το Survivor η Καρολίνα.

Μαριαλένα και Σάκης ήταν οι μόνοι που σοκαρίστηκαν και λυπήθηκαν στο άκουσμα του ονόματος της, ενώ από την άλλη οι κολλητοί της, δεν πήραν χαμπάρι!

Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο, οι Amigos δήλωσαν πως ναι μεν στεναχωρήθηκαν που έφυγε ένα μέλος της ομάδας τους, από την άλλη όμως φτάνουν στον τελικό, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώριες.

Όμως το twitter και μάτια έχει και αυτιά έχει και δεν ήθελε και πολύ για να βρει μια ακόμη αφορμή να τους δικάσει όσο δεν πάει, και με το δίκιο τους φυσικά!

Μερικά πετυχημένα tweets για τους Amigos

Άσχημος καυγάς στον Άγιο Δομίνικο - Επενέβη η παραγωγή

"Φωτιά" έχουν πάρει τα τηλέφωνα σήμερα! Άγιος Δομίνικος - Ελλάδα σημειώσατε 2-0! Πριν από λίγα λεπτά η πηγή μας, μας αποκάλυψε και σας μεταφέραμε πως ο Ηλίας Μπόγδανος είναι σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Τώρα, μας ενημέρωσαν πως έγινε ο κακός χαμός μετά το χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού είχαμε την αποχώρηση της εβδομάδας, όπου μεταξύ της Καρολίνας, της Ελένης και της Μαριαλένας, η πρώτη μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε.

Η συγκεκριμένη στιγμή στο συμβούλιο ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά για όλους τους παίκτες. Είδαμε να αγκαλιάζονται όλοι μαζί και να κλαίνε γύρω από την Καρολίνα.

Καιρό είχαμε να δούμε τόσο έντονη αποχώρηση, συναισθηματικά.

Όπως μαθαίνουμε, όμως, υπήρξε και μια σκηνή που δεν είδαμε ποτέ γιατί κόπηκε στο μοντάζ για ευνόητους λόγους!

Όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr μια ατάκα του Σάκη Κατσούλη πάνω στην συγκεκριμένη συγκινητική στιγμή ήταν αρκετή για να βγάλει εκτός εαυτού τον Ασημακόπουλο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έγινε μεγάλο μπάχαλο στο συμβούλιο και άτομα της παραγωγής από κάμεραμαν μέχρι και δημοσιογράφοι μπήκαν μπροστά από τις κάμερες για να τους συγκρατήσουν και τους δυο! Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Αν μάθουμε κάτι περισσότερο ξέρετε πως θα επανέλθουμε!