Survivor 4 - Κόρο και Ηλίας για αποχώρηση Καρολίνας: «Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς»

Τα αλλάζουν πάλι τώρα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Κόρο και Ηλίας για αποχώρηση Καρολίνας: «Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς»

Πιο σκληροί από ποτέ φαίνεται πως είναι πλέον οι Amigos, οι οποίοι φαίνεται να μην έχουν πέσει καθόλου ψυχολογικά μετά την αποχώρηση της Καρολίνας.

Μόλις ακούστηκε το όνομα της, η Μαριαλένα και Σάκης φάνηκαν σοκαρισμένοι, με την πρώτη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα. Από την άλλη, η παρέα της απλά κοιτούσε, χωρίς καν να σηκώνεται να την αγκαλιάσει.

Όλο αυτό σχολιάστηκε αρκετά αιχμηρά από το ζευγάρι την επόμενη μέρα, ενώ όταν οι Amigos ρωτήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό πως αισθάνονται που αποχώρησε ένα μέλος της παρέας τους, ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένας χώρος και χρόνος για συναισθηματισμούς.

Τα σχόλια των Amigos για την αποχώρηση της Καρολίνας

Πόσα λεφτά έβγαλε η Καρολίνα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο Survivor ένα μήνα περίπου μετά την έναρξή του και κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο κοντά στους 6 μήνες.

Αγωνιστικά ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες στο ριάλιτι αλλά... η συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό ήταν αυτή που την έβγαλε off με το που βγήκε στον τάκο!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση αλλά ήταν η πρώτη φορά που το κοινό την ήθελε εκτός πριν καν μάθει ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι. Και κάπως έτσι, έφυγε!

Η συμφωνία της παίκτριας με την παραγωγή - σύμφωνα με πληροφορίες - προέβλεπε το ποσό των 1000 ευρώ την εβδομάδα, που σαν άθροισμα βγάζουν 19.000 ευρώ. Σε αυτά, προστίθενται και οι 5.000, που πήραν σαν μπόνους όλοι οι παίκτες και έτσι η μελαχρινή με το σούπερ αθλητικό σώμα θα δει τον λογαριασμό αυξημένο κατά 24.000 ευρώ μετά την παρουσία της στο Survivor.

Τρικούβερτο πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση της Καρολίνας

Μεταξύ της Καρολίνας, της Μαριαλένας και της Ελένης η πρώτη ήταν η πιο... αδύναμη και μάζεψε τα πράγματά της κι αποχώρησε από το νησί!

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όλοι μεταφέρθηκαν στην πλατφόρμα του twitter κι ακολούθησε ένα... απίστευτο τρικούβερτο πάρτι! Μπορεί ο Ντάφυ να είχε υποδοχή ήρωα, η Καρολίνα από την άλλη... δεν το κόβουμε!