Survivor 4 - Μαριαλένα: «Όταν ακούστηκε το όνομα της Καρολίνας εγώ έκλαιγα και οι φίλοι της ήταν απαθέστατοι»

Ενοχλημένη με την αντίδραση των Amigos - «Εμένα αυτοί οι άνθρωποι με αηδιάζουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Όταν ακούστηκε το όνομα της Καρολίνας εγώ έκλαιγα και οι φίλοι της ήταν απαθέστατοι»

Την ενόχληση της εξέφρασε με το που ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα στον Σάκη, με αφορμή την αποχώρηση της Καρολίνας.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν τελικά η Καρολίνα, με τους Amigos ωστόσο να δηλώνουν απαθείς.

Το επόμενο πρωί, Σάκης και Μαριαλένα σχολίασαν τα όλα όσα ειπώθηκαν και έγιναν στο συμβούλιο, με το ζευγάρι να δηλώνει όλο απορημένο πως γίνεται να στεναχωρήθηκαν εκείνοι περισσότερο από τους φίλους της.

Μάλιστα, η Μαριαλένα δήλωσε πως μεταξύ τους δεν υπάρχει φιλία αλλά λυκοφιλία και πως χάρηκαν με την αποχώρηση της, αντί να λυπούνται.

Τα σχόλια Μαριαλένας - Σάκη για αποχώρηση Καρολίνας

Άσχημος καυγάς στον Άγιο Δομίνικο - Επενέβη η παραγωγή

"Φωτιά" έχουν πάρει τα τηλέφωνα σήμερα! Άγιος Δομίνικος - Ελλάδα σημειώσατε 2-0! Πριν από λίγα λεπτά η πηγή μας, μας αποκάλυψε και σας μεταφέραμε πως ο Ηλίας Μπόγδανος είναι σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Τώρα, μας ενημέρωσαν πως έγινε ο κακός χαμός μετά το χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού είχαμε την αποχώρηση της εβδομάδας, όπου μεταξύ της Καρολίνας, της Ελένης και της Μαριαλένας, η πρώτη μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε.

Η συγκεκριμένη στιγμή στο συμβούλιο ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά για όλους τους παίκτες. Είδαμε να αγκαλιάζονται όλοι μαζί και να κλαίνε γύρω από την Καρολίνα.

Καιρό είχαμε να δούμε τόσο έντονη αποχώρηση, συναισθηματικά.

Όπως μαθαίνουμε, όμως, υπήρξε και μια σκηνή που δεν είδαμε ποτέ γιατί κόπηκε στο μοντάζ για ευνόητους λόγους!

Όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr μια ατάκα του Σάκη Κατσούλη πάνω στην συγκεκριμένη συγκινητική στιγμή ήταν αρκετή για να βγάλει εκτός εαυτού τον Ασημακόπουλο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έγινε μεγάλο μπάχαλο στο συμβούλιο και άτομα της παραγωγής από κάμεραμαν μέχρι και δημοσιογράφοι μπήκαν μπροστά από τις κάμερες για να τους συγκρατήσουν και τους δυο! Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Αν μάθουμε κάτι περισσότερο ξέρετε πως θα επανέλθουμε!