Survivor 4 - αποκλειστικό: Συντετριμμένος ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο

Δύσκολες στιγμές για τον παίκτη - Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Συντετριμμένος ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο

Δύσκολα 24ωρα φαίνεται πως διανύει ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια του Youweekly.gr κι όπως πάντα τις μοιράζεται μαζί με τους αναγνώστες τους!

Γνωρίζετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα, ειδικά όσον αφορά το Survivor 4! Ακόμα και τον τελευταίο καιρό που έχουν δυσκολέψει λίγο οι διαρροές το Youweekly.gr καταφέρνει και σας δίνει από πολύ νωρίς το ποιος παίρνει ασυλία ή το ποιος φεύγει. Έτσι κάναμε και σήμερα το πρωί αλλά τέλος πάντων το θέμα μας τώρα είναι άλλο.

Μετά το τηλεφώνημα που έκανα στον άνθρωπό μας για να μου πει τι γίνεται με την ασυλία απόψε, έμαθα και κάτι πολύ δυσάρεστο! Δυο σε ένα που λέμε.

Τι συμβαίνει με τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, αισθάνεται πολύ πιεσμένος τους τελευταίους μήνες. Σε πολλά επεισόδια τον βλέπουμε να "σπάει" , να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα για όχι και τόσο σοβαρά πράγματα.

Η ψυχολογία του δεν είναι και στα καλύτερά της και είναι ένας άνθρωπος που, όπως έχουμε καταλάβει, εξωτερικεύει πολύ τα συναισθήματά του.

Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο μας μετέφερε πως ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την αποχώρηση της Καρολίνας είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το ξέσπασμα που είδαμε να κάνει την ώρα που ο Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που βιώνει στην παραλία μόνος του.

Ο Ηλίας με την Καρολίνα ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Όταν είχε πρωτομπεί, μαζί είχαν φτιάξει γυμναστήριο στην παραλία και γενικά περνούσαν πολλές ώρες μαζί.

Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον τα συναισθήματα που βιώνουν στον Άγιο Δομίνικο, που είναι περιορισμένοι και μόνοι, είναι στο διπλάσιο, οπότε λογικό το βρίσκουμε να αντιδρά έτσι αφού πια δεν έχει δίπλα του ένα άτομο που εμπιστευόταν. 6 μήνες έχουν μείνει εκεί... Πολύ σκληρό...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils