Big Brother 2: Απίστευτο κράξιμο στην Ανχελίτα στο Twitter - «Ζήλεψε την καριέρα της Δανέζη;»

Το απόλυτο έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Απίστευτο κράξιμο στην Ανχελίτα στο Twitter - «Ζήλεψε την καριέρα της Δανέζη;»

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό, το οποίο όπως πάντα, έσπευσε να κάνει τα σχόλιά του στο Twitter, με τους γνωστούς αγνώστους να βάζουν αυτή τη φορά στο στόχαστρο την Ανχελίτα μετά τον καυγά της με την Ευδοκία.

Συγκεκριμένα, η Ανχελίτα κατηγόρησε την Ευδοκία λέγοντας πως είναι χειριστική, ωστόσο οι χρήστες του Twitter ξεκαθάρισαν πως αυτή που είναι στην πραγματικότητα χειριστική είναι η ίδια η Ανχελίτα.

Οι ατάκες του Twitter για την Αχνελίτα και το Big Brother

«Βλέπω κακά βλέμματα, κρατάω τις αποστάσεις μου»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, η Σαμάνθα αποκάλυψε στην Ανχελίτα όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την Ευδοκία πριν το live και η Ανχελίτα εξέφρασε την ενόχλησή της με τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα του Παναγιώτη.

«Με έχει στεναχωρήσει και απογοητεύσει αυτή η κοπέλα. Προσπαθούσαν διάφορα άτομα να μου ανοίξουν τα μάτια και δεν τα άνοιγα. Σιγά σιγά αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, μακάρι να βγουν λάθος δε θέλω να πέφτω έξω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Βλέπω κακά βλέμματα, κρατάω τις αποστάσεις μου. Στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα άτομο που είχα πάρα πολύ ψηλά. Δε θα μου κάνει καλό να εθελοτυφλήσω».