Big Brother 2 - Σαμάνθα: «Η Ευδοκία θέλει τον Παναγιώτη και φαίνεται»

Η αποκάλυψη που θα κάνει το σπίτι άνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - Σαμάνθα: «Η Ευδοκία θέλει τον Παναγιώτη και φαίνεται»

Με μία «καυτή» αποκάλυψη ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 μιας και η Σαμάνθα μίλησε για ένα σκηνικό που σημειώθηκε με την Ευδοκία, λίγο πριν ξεκινήσει το live της Παρασκευής.

Η Ευδοκία ήταν υποψήφια και ξεκαθάρισε με έντονο ύφος στην Σαμάνθα πως θέλει να κάτσει δίπλα στον Παναγιώτη Μάλιστα αποκάλυψε πως αδιαφορεί για όσα λέει η Ανχελίτα, αρκεί να κάτσει εκείνη δίπλα στον Παναγιώτη.

Πριν από λίγο καιρό, η Ευδοκία είχε μιλήσει με την Ανχελίτα και είχαν ξεκαθαρίσει μαζί τους σχετικά με τον Παναγιώτη.

Η αποκάλυψη της Σαμάνθας για τον Παναγιώτη και την Ευδοκία στο Big Brother 2

«Λίγο πριν βγούμε live, κάπως ήρθε η συζήτηση και της είπα ότι δίπλα στη Σύλια κάθεται ο Κωστής, δίπλα εγώ και δίπλα κάποιος υποψήφιος. Με ένταση στη φωνή της μου είπε ότι "είμαι υποψήφια και έχω το κάθε δικαίωμα να διαλέξω πού να κάτσω και θέλω τον Παναγιώτη μου δίπλα". Εγώ της απάντησα να ρωτήσει την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη γιατί είχαν κανονίσει να κάτσουν αλλού.

Και γυρνάει και μου λέει: "Εγώ θέλω τον Παναγιώτη μου δίπλα". Γιατί συγκεκριμένα τον Παναγιώτη δεν ξέρω, εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα είπα ότι η Ευδοκία φαίνεται ότι θέλει τον Παναγιώτη. Φαίνεται και από κάποια βλέμματα, θέλει να είναι συνέχεια μαζί του».

Τα κλάματα της Σαμάνθας στο live

Για πρώτη φορά πέρυσι είχαμε δει τη «γραμμή ζωής» στο Big Brother. Φέτος φαίνεται πως θα συνεχιστεί κανονικά μιας και η Σαμάνθα Μίσοβιτς διηγήθηκε την δική της ιστορία την οποία δεν έμαθαν μόνο οι συμπαίκτες της αλλά και οι τηλεθεατές του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για δύο θανάτους που τη συγκλόνισαν, καθώς έχασε στο παρελθόν δύο πολύ σημαντικά για εκείνη πρόσωπα σε τροχαία ατυχήματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε κάποια συγγενικά της πρόσωπα ενώ εξήγησε και τους λόγους που αισθάνεται άσχημα για τη γιαγιά της καθώς δεν πρόλαβε να την δει για τελευταία φορά πριν φύγει από την ζωή. Δείτε επίσης ποιος παίκτης αποχώρησε.