Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Κλάμα στο Twitter με το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά

«Αν είναι να κάνω τζάμπα ελεύθερη πτώση προσποιούμαι κι εγώ ότι γουστάρω τον Αλέξη»

The Bachelor 2: Κλάμα στο Twitter με το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά
Από Ίρις Βίλα

Το Bachelor 2 φαίνεται πως έχει αρκετές ανατροπές καθώς στο αποψινό επεισόδιο 29/9 πέρα από τους τσακωμούς των κοριτσιών για τα μάτια του Αλέξη Παππά, είδαμε επίσης να αγωνιούν για το νέο ομαδικό ραντεβού.

Εκείνες οι οποίες στάθηκαν αρκετά τυχερές, είχαν την δυνατότητα να κάνουν ελεύθερη πτώση πέφτοντας από τα ψηλά στα χαμηλά. Εκείνη πάντως που το διασκέδασε με την ψυχή της ήταν η Αθηνά (New York). έτσι, ο Αλέξης και τα κορίτσια του δοκίμασαν ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια!

Πάντως, οι χρήστες του Twitter το απόλαυσαν όσο τίποτα άλλο καθώς δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός μιας και τα σχόλια ήταν άκρως απολαυστικά.

Δείτε παρακάτω την δοκιμασία και τα σχόλια από το Twitter

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Bachelor 2

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: «Η Άννα είναι πληγωμένη από...»

The Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα ξεκαθαρίζει την θέση της με την κλίκα - «Εάν στον Αλέξη αρέσουν οι ψέυτικες...»

Share