The Bachelor 2: Αυτές είναι οι κοπέλες που πήρε στο ομαδικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

Η Γιώτα...αγχώθηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αυτές είναι οι κοπέλες που πήρε στο ομαδικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

Οι τσακωμοί δεν άργησαν να έρθουν από τα πρώτα λεπτά που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Bachelor 2 καθώς όσο περνούν οι ημέρες ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια μεγαλώνει όλο και περισσότερο καθώς όλες θέλουν να φτάσουν στον τελικό στόχο, που είναι το έπαθλο αλλά και ο Αλέξης Παππάς.

Έτσι, η Έλενα όταν ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα πάνε στο ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη, η Γιώτα αγχώθηκε όταν δεν άκουσε το όνομά της. Έτσι στο ομαδικό ραντεβού βρέθηκε η Νικόλ, η Αθηνά New York αλλά και η Άννα.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς μόλις συνάντησε τις κοπέλες ανακοίνωσε τη ριψοκίνδυνη ομαδική δοκιμασία που έπρεπε να κάνουν. Από την άλλη ο ενθουσιασμός των κοριτσιών ήταν εμφανέστατος.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από το The Bachelor

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Bachelor 2

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».