Χιλιάδες αναρτήσεις στο twitter για την σειρά Κομάντα και Δράκοι - Στο επίκεντρο ο "Ντόντος"

Τεράστια η αγάπη των τηλεθεατών για τον νεαρό ΑμεΑ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χιλιάδες αναρτήσεις στο twitter για την σειρά Κομάντα και Δράκοι - Στο επίκεντρο ο

Η σειρά Κομάντα και Δράκοι, η νεανική, μεταφυσική ιστορία, φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Η σειρά έχει ακούσει τα καλύτερα σχόλια, τόσο για την σκηνοθεσία που θυμίζει ξένη παραγωγή του netflix, όσο και για τους ηθοποιούς. Ειδικά για τα παιδιά, τα οποία ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί παρά την ηλικία τους.

Όλοι μιλούν για την επιστροφή της χρυσής τηλεόρασης, με το MEGA να είναι το πρώτο κανάλι που το τολμά! Εντύπωση μεταξύ άλλων κάνει και το γεγονός πως δεν βλέπουμε κακογυρισμένες σκηνές σε πλατό καναλιών, αλλά σκηνές που έχουν γυριστεί σε διάφορα μέρη των Χανίων.

Ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές λοιπόν, είναι ο Λευτέρης Κοκογιανάκης ο οποίος είναι νεαρός ΑμεΑ και παρόλο που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το πόσο καλά υποδύεται τον χαρακτήρα του Ντόντου.

Ακόμη και στο χθεσινό 3/10 επεισόδιο, ο Λευτέρης αποθεώθηκε από το twitter! Τα περισσότερα tweets αφορούσαν την υποκριτική του ικανότητα, αλλά και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Ποιος είναι όμως στα αλήθεια ο "Ντόντος";

Τα tweets για τον Ντόντο

Κομάντα και Δράκοι twitter

Κομάντα και Δράκο Ντόντος

Κομάντα και Δράκο Λευτέρης

Κομάντα και Δράκο ηθοποιός ΑμεΑ

Κομάντα και Δράκο mega twitter

"Βάζω το 100% των δυνάμεων μου" - Συγκινεί ο Ντόντος από τη σειρά Κομάντα και Δράκοι

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε φυσικά στην νέα σειρά αλλά και στα μηνύματα που έχει λάβει από τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!.

Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο». Δείτε εδώ όλα όσα πρόκειται να δούμε στο σημερινό (3/10) επεισόδιο.