Θύελλα αντιδράσεων με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - Πρώτο trend στο Twitter το #Cancel_Kopsialis

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - Πρώτο trend στο Twitter το #Cancel_Kopsialis

Ξεσηκωμένο είναι το ελληνικό internet τις τελευταίες μέρες, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν δεχθεί σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media είναι και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το όνομά του μάλιστα βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στα πρώτα trends του Twitter, με τους χρήστες να εξηγούν για ποιο λόγο πρέπει το κοινό να σταματήσει να τον ακολουθεί.

Πώς μπλέχτηκε με την υπόθεση όμως; Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο.

Τα σχόλια του Twitter για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2011 ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων μέχρι το 2019, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, από όπου αποφοίτησε το 2014.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα Social Media στις 2 Φεβρουαρίου 2018 με την πρώτη του σειρά βίντεο Dhmosia Katakravyi[1] στο Instagram. Δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube στις 24 Μαρτίου 2018 και στις 4 Απριλίου 2018 ανέβασε το πρώτο βίντεο της ίδιας σειράς Dhmosia Katakravyi.

Ο άμεσος αντίκτυπός του στο ελληνικό κοινό τον οδήγησε στη δημιουργία της εκπομπής Ιδιωτική Κατακραύη, μια εκπομπή με θεματικές συνεντεύξεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο ανάλογα με το προφίλ του καλεσμένου του, που διαδραματίζεται στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα, εκτός από τα Social Media, συμμετείχε σε καλλιτεχνικά δρώμενα ως παρουσιαστής, κωμικός και stand up comedian.