Survivor 5: Βγήκε εκτός εαυτού με την Κουρεντή η Παπαδοπούλου - «Την βλέπουμε να δίνει γλωσσόφιλα με τον Κατσαούνη»

Έξαλλο το Twitter με τη θεατρίνα Μυριέλλα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Βγήκε εκτός εαυτού με την Κουρεντή η Παπαδοπούλου - «Την βλέπουμε να δίνει γλωσσόφιλα με τον Κατσαούνη»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη φαίνεται πως έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο την Μυριέλλα Κουρεντή καθώς αφορμή στάθηκαν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού με αποτέλεσμα οι ισορροπίες να έχουν αλλάξει για τα καλά και στις δυο ομάδες.

Η ηθοποιός στήθηκε στον τοίχο από τις συμπαίκτριές της καθώς την κατηγόρησαν ότι πάει να βγάλει λάδι τον «τσακατσούκα» στο «σκάνδαλο» με το μαγείρεμα της ψηφοφορίας των Μπλε.

Η Μυριέλλα, με ψυχραιμία και επιμονή, θέλησε να εξηγήσει σε Αθηνά και Ευρυδίκη τι ακριβώς εννοούσε όμως η Ευρυδίκη βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να της λέει "Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ". Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα». Έτσι, οι χρήστες στοTwitter δεν άργησαν να σχολιάσουν με τα πιο επικά tweet το τι ακριβώς συνέβη καθώς τα σχόλια πήραν "φωτιά".

"Μαλλί με μαλλί" οι διάσημες στο Survivor 5

Τα σχόλια στο Twitter για τον τσακωμό στο Survivor 5

Survivor 5 - spoiler 29/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό

Όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 θα είναι γεμάτο ανατροπές αλλά και εντάσεις, ειδικά στην ομάδα των Διάσημων. Μετά την "βόμβα" που έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, θα τσακωθούν κάποιοι παίκτες μεταξύ τους με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Θα φανεί το άσχημο κλίμα που θα επικρατήσει και στους στίβους μάχης;

Απόψε 29/1 οι δυο ομάδες θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Μπορεί η ψυχολογία να είναι άσχημη - και θα γίνει ακόμα χειρότερη όταν τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως υπάρχει ακόμα μια απώλεια από την ομάδα των Διάσημων (δείτε εδώ ποιος φεύγει οικειοθελώς) - όμως θέλουν απεγνωσμένα να φάνε. Βέβαια, να σημειωθεί πως σε λίγο καιρό ένας πασίγνωστος τραγουδιστής θα μπει στο παιχνίδι και σίγουρα θα φέρει νίκες για τους κόκκινους.

Survivor 5 - spoiler 29/1

Ο στίβος μάχης θα είναι μεγάλος με ψηλά εμπόδια και ανεβοκατεβάσματα. Θα έχουμε μικροτραυματισμούς αλλά και εντάσεις όπως άλλωστε κάθε φορά. Ποια ομάδα λοιπόν θα καταφέρει να φάει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και θα καταφέρει να φάει μετά από πολλές ημέρες ρυζιού και καρύδας, είναι αυτή των Διάσημων. Παρά τους καβγάδες τους και το άσχημο κλίμα στην παραλία τους, τελικά θα καταφέρουν να κερδίσουν το αγώνισμα.