Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κλάμα στο Twitter με την καφετζού Καβογιάννη

Η επική ατάκα που δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Κλάμα στο Twitter με την καφετζού Καβογιάννη

Οι εξελίξεις στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» για άλλη μια φορά ήταν καταιγιστικές μιας και η καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα, Ρίζω έμελλε να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Πιο συγκεκριμένα, το Twitter ήταν για άλλο ένα βράδυ παρόν για να αφήσουν οι χρήστες τα μοναδικά τους σχόλια μιας και όταν η δημοσιογράφος της σειράς πήγε στη Ρίζω για να της διαβάσει το φλυτζάνι τα σχόλια έπεσαν σαν "φωτιά" όταν ρώτησε εάν εκτός από καφέ βλέπει κι άλλο χρώμα στο φλυτζάνι. Δείτε επίσης το "δυνατό" spoil του Μιχάλη Ρέππα για την σειρά του MEGA.

Η επική ατάκα στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Twitter - Σχόλια

Σχόλια στο Twitter «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»
Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Έρχεται το τέλος της σειράς; - Η Σοφία Βογιατζάκη απογοητεύει

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 17/3 και πρόδωσε την πορεία της τηλεοπτικής σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, παρά την μεγάλη επιτυχία που έχει.

To Twitter σίγουρα απολαμβάνει την σειρά και πολλές φορές σχολιάζει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις εξελίξεις, με μία από τις αγαπημένες τους στιγμή αυτή με την αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν, γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μια ιδέα, με τον ίδιο τίτλο, που να μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη για άλλα 15-20 επεισόδια. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί για να συνεχιστεί πρέπει να μπουν τα γυρίσματα σε ένα μήνα, δεν νομίζω ότι τα παιδιά προλαβαίνουν να γράψουν νέα επεισόδια και να μπούμε και για γυρίσματα»!