«Πρώτη φορά τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση» - Πανικός στο Twitter με την Αγγελική Νικολούλη

Έσπασε κάθε ρεκόρ το Φως στο Τούνελ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση» - Πανικός στο Twitter με την Αγγελική Νικολούλη

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, όχι μόνο έφεραν συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα ποσοστά που σημείωσε), αλλά δημιούργησαν και ένα κύμα αντιδράσεων στο Twitter.

Το τηλεοπτικό κοινό υποστήριξε την έμπειρη παρουσιάστρια και την εκθείασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις όποιες πληροφορίες είχε για την υπόθεση.

Τα σχόλια του Twitter για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Το τηλεφώνημα που τάραξε την Αγγελική Νικολούλη

Οι έρευνες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και της Αγγελικής Νικολούλη, συνεχίζονται γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η έμπειρη παρουσιάστρια είχε πει στους τηλεθεατές πως θα έρθει με μερικές αποκαλύψεις στην εκπομπή της Παρασκευής (18/3).

Αφού λοιπόν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα με απειλές για τη διαρροή οποιαδήποτε πληροφορίες, όπως η ίδια είπε, στη συνέχεια το τηλέφωνο χτύπησε ξανά και αυτή τη φορά, η Αγγελική Νικολούλη ταράχθηκε πραγματικά.

«Είναι σίγουρο; Εντάξει», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη όσο μιλούσε στο τηλέφωνο.

Αφήνοντας κάτω το ακουστικό με αρκετή ένταση είπε: «Και μιλάμε για κόντρες, μιλάμε για γαλόνια, μιλάμε για το ποιος θα πάρει τη ρεβανς με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του».