MasterChef 6: Το Twitter ξέρει και το λέει - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή spoiler!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το Twitter ξέρει και το λέει - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό 23/3 επεισόδιο του MasterChef 6, είδαμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για καλό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη (Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο). Φυσικά, ο καλός σκοπός της δοκιμασίας δεν θα έπρεπε να επηρεάσει την απόδοση των επίδοξων σεφ, αφού στο τέλος θα κριθούν για αυτό.

Στο αποψινό 24/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτες θα μάθουν ποια ομάδα ήταν εκείνη η οποια συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους και συνεπώς την μεγαλύτερη βαθμολογία, ενώ η ομάδα που θα βγει ηττημένη θα πρέπει να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του Twitter, ήταν η απίστευτη πονηριά της Ελισάβετ, η οποία προσπάθησε να πάρει τα εύσημα για το πιάτο που σκέφτηκε ο συμπαίκτης της Σταύρος. Οι χρήστες του διαδικτύου λοιπόν δεν "δίκασαν" μόνο της Ελισάβετ αλλά έκαναν και κάποιες προβλέψεις για την νικητήρια ομάδα και τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Τα στοιχήματα των χρηστών του Twitter για το MasterChef 6

Η κάρτα ασυλίας του Γιάννου που στάθηκε αφορμή να σχολιαστεί ο ίδιος ποικιλλοτρόπως

Την δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθούμε στο 22/3 επεισόδιο του Masterchef 6 με τους κριτές να υποδεχόνται στο πλατό τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, τον Πάνο Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ (η οποία έκανε ένα πολύ κακό πιάτο).

Ο Γιάννης Σδούγκας είναι αυτός που έχει στην στην κατοχή του κάρτα ασυλίας, την οποία όμως αποφάσισε να μην δώσε ούτε σε αυτή την δοκιμασία προκειμένου να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους.

«Εγώ έχω ακούσει τον Γιάννο να λέει ότι εγώ θα κρατήσω την κάρτα μέχρι τους δέκα για τον εαυτό μου. Τώρα ότι κι αν λέει μπροστά στις κάμερες, τα λέει για να φανεί καλός ή για οποιοδήποτε λόγο θέλει να το κάνει για μένα είναι περιττό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φανή Ζιώγα.

Ωστόσο, Γιάννος τόνισε πως ρώτησε τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο και τον Πάνο Κουμουνδούρο αν κάποιος απ’ τους δυο θέλει την ασυλία, αλλά και οι 2 την αρνήθηκαν.